Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire fontos, hogy egy...

Mennyire fontos, hogy egy kiságy állítható magasságú legyen?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok, a 2 magasságba állíthatót 8000-ért, vagy a 4 magasságba állíthatót 12000-ért, ami használt ugyan, de van hozzá matrac, csak nem kókusz, mi pedig azt szeretnénk.

Még sokára szülök, de ezt a használtat most lenne lehetőségünk megvenni.

2009. jún. 24. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én a 2 magasságban állíthatót és vennék bele kókuszmatracot!
2009. jún. 24. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annál jobb minél több magasságba állítható.Amikor még pici a baba neked is jó ha nem kell teljesen "belemásznod" a kiságyba,de mikor már nagyobbacska akkor ugye lejjebb tenni hogy nehogy kipottyanyon.És ez minél több fokoztban tudod változtatni annál jobb.Szerintem.Hány hetes vagy amúgy ha megkérdezhetem?

Üdv.20 hetes km.

2009. jún. 24. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Állítható magasság fontos,mert kimászik a baba előbb utóbb,mindig lejjebb kell engedni.Én nem veszek kókuszmatracot,mert nem ajánlják,mivel nem lehet gumilepedővel letakarni,mert befülled.A kókusznak az a lényege hogy szellőzzön.Így viszont minden kis ˝baleset˝ meg fog rajta látszani.Téli-nyári fordítható szivacsmatracot veszünk,kicsit drágább,de jobb állítólag.

34 hetes km

2009. jún. 24. 13:12
 4/13 anonim ***** válasza:
A 2. ponton állítható bőven elég. Amig csak feküdni tud magasabbra állítod. Amikor már ül, vagy már fe is tud állni akkor alacsonyabbra. Nem is hallottam még 4. ponton állíthatósról, 10 centiként lehet állítani? Annak nem sok értelme van.
2009. jún. 24. 13:13
 5/13 anonim ***** válasza:
2 magaság kell, egy mikor még ici pici, hogy ne kelljen mélyre hajolni, és egy mikor már nagyobb, az alsó, mert ha fel tudja már magát húzni akkor tovább is megy neki és kiesik. 4 fokozatot nem is értem.
2009. jún. 24. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia.Én eddig csak 2-3fokozatról hallottam,4-ről még nem.Mi 2fokozatosat vettünk,és vettünk bele kókuszmatracot,amire mi húztunk ágyneműhuzatot.Én még ezt sem hallottam,hogy nem lehet behúzni,a kókuszmatracot sztem ez hülyeség.Boldog babavárást.33hetes km.
2009. jún. 24. 13:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Megfontoljuk, aztán eldöntjük. Egyébként 10 hetes vagyok még csak, azért mondom, hogy odébb van a dolog.

Tényleg nem ajánlják a kókuszt? Erre a szellőzésre nem is gondoltam, csak arra, hogy keményebb a fekvőfelülete.

Gondolom az is számít, hogy mekkora különbségek vannak a magasságok között, ugye?

2009. jún. 24. 13:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem még van időd...nyugodtan nézz körül,magad válassz mindent,az a legtisztább,és később nem fogod bánni hogy másra hallgattál.Én sem tudtam hogy a kókusznak szellőzni kell,de voltam szaküzletbe,ott mondták az eladók,hogy lényeges,mert befülled a gumilepedő alatt.De az tuti hogy keményebb mint a szivacs.De hát azelőtt is csak az volt. :-)
2009. jún. 24. 13:25
 9/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a kép van a hirdetésben, nekem csak 3 maggaságnak tűnik.

2009. jún. 24. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
A miénk 4 fokozatú, de ebből tartósan 3-at használtunk (a második lyukban csak pár napig volt). Amikor már felállt, kezdetben elég volt a harmadik fokra tenni, aztán ahogy nőtt a magassága, úgy került a negyedikre. Én elég alacsony vagyok, ezért számomra is előnyös volt, h' nem a kezdetektől kellett a kiságy rácsán keresztül a bokámig hajolgatni. A kókuszmatrachoz pedig annyit tudok hozzászólni, h' nálunk 10 hónap alatt egyszer sem történt semmi baleset, de ha lett volna, akkor is átfolyik rajta a cucc, és könnyebb tisztítani: csak lezuhanyozod, egy-két óra alatt napon-levegőn kiszárad, és mehet vissza az ágyba. A sima matrac meg magába szívja a matériát, és lehet fertőtleníteni, meg napokig szárítgatni (a gumilepedőt én semmiképpen nem használnám, mert azon át nem kap levegőt a baba, ha már forog, vagy ha a kezdetektől hason alszik. A kókusz egyik nagy előnye pont az, h' nem tud olyan pozíciót felvenni a baba, h' - bocsánat a brutális kifejezésért - "belefulladjon" az ágyba.) Egyébként mi 9.000,-Ft-ért újonnan vettünk ágyat, a matrac 7.000,-Ft-ba került, szóval érdemes azért bababoltban is megnézni, ha még nem volt rá lehetőségetek.
2009. jún. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!