Mennyire fontos, hogy egy kiságy állítható magasságú legyen?
Melyiket választanátok, a 2 magasságba állíthatót 8000-ért, vagy a 4 magasságba állíthatót 12000-ért, ami használt ugyan, de van hozzá matrac, csak nem kókusz, mi pedig azt szeretnénk.
Még sokára szülök, de ezt a használtat most lenne lehetőségünk megvenni.
Szerintem annál jobb minél több magasságba állítható.Amikor még pici a baba neked is jó ha nem kell teljesen "belemásznod" a kiságyba,de mikor már nagyobbacska akkor ugye lejjebb tenni hogy nehogy kipottyanyon.És ez minél több fokoztban tudod változtatni annál jobb.Szerintem.Hány hetes vagy amúgy ha megkérdezhetem?
Üdv.20 hetes km.
Állítható magasság fontos,mert kimászik a baba előbb utóbb,mindig lejjebb kell engedni.Én nem veszek kókuszmatracot,mert nem ajánlják,mivel nem lehet gumilepedővel letakarni,mert befülled.A kókusznak az a lényege hogy szellőzzön.Így viszont minden kis ˝baleset˝ meg fog rajta látszani.Téli-nyári fordítható szivacsmatracot veszünk,kicsit drágább,de jobb állítólag.
34 hetes km
Köszi a válaszokat :) Megfontoljuk, aztán eldöntjük. Egyébként 10 hetes vagyok még csak, azért mondom, hogy odébb van a dolog.
Tényleg nem ajánlják a kókuszt? Erre a szellőzésre nem is gondoltam, csak arra, hogy keményebb a fekvőfelülete.
Gondolom az is számít, hogy mekkora különbségek vannak a magasságok között, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!