Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat a terhesség...

Előfordulhat a terhesség elején, hogy nem kívánjuk az ételt, és alig eszünk?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen. Én a második gyerekkel voltam így, alig bírtam enni, és sok kajától undorodtam. pl. a pörköltöt még látni sem bírtam, a szagától is rosszul voltam, pedig szerettem azelőtt, és most is, de akkor....
2009. jún. 24. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elő bizony! Én a 10. héten vagyok, és semmi étvágyam nincs, nem ugazán tudok enni, viszont állandóan fáj a gyomrom és hányingerem van.
2009. jún. 24. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Az elején közel 3 hónapig az addig nagyon jó étvágyam szinte a semmivé foszlott; alig bírtam kajára is ránézni. Utána ez rendeződött.Természetes dolog, a hormonok miatt van ; bár nem mindenkinél jön elő.

2009. jún. 24. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Hajjaj, de még mennyire, én tudnék mesélni.

Az 5. héttől olyan hányinger gyötört szinte egész nap, hogy alig bírtam enni, és persze hánytam is, úgy napjában min. kétszer, volt hogy este tízkor.

Semmit nem kívántam enni, forgott még a gondolattól is a gyomrom.De azért mindig erőltettem egy pár falatot, de volt hogy visszaköszönt.

Féltem hogy kórház lesz a vége, de megúsztam, és a baba is jól fejlődött, mert a 16. hétig két hetente jártunk uhára, és szépne nőtt, attól függetlenül hogy én alig bírtam enni.

Ez egészen a 14. hétig tartott, aztán szépen abbamaradt, és most meg már vissza kell magam fogni, olyan jó étvágyam lenne.30 hetes vagyok ,és 10 kilót híztam.

Majd túl leszel rajta ne aggódj.

2009. jún. 24. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen nekem is ez volt.egy valamire azért figyelj,hogy elég folyadékot juttass be,mert az nagyon fontos..aztán ha valamit kívánnál edd meg...pl gyümölcs vagy bármi..egy éves baba mamája
2009. jún. 24. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát akkor megnyugodtam..:)

Köszi a válaszokat mindenkinek!

És boldog babavárást!

2009. jún. 24. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj,én most vagyok 16 hetes,6. héttől nem bírtam enni,pedig nagyon jó evő voltam.Húst nem ettem a 13. hétig,most már azért néha lemegy.Próbálj meg sok zöldséget,gyümölcsöt enni és sokszor keveset enni.
2009. jún. 24. 12:46
 8/8 A kérdező kommentje:
És ti is ennyire felfújodtok?Szinte a víztől is puffadok..pedig alig eszem valamit.
2009. jún. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!