Előfordulhat a terhesség elején, hogy nem kívánjuk az ételt, és alig eszünk?
szia!
Az elején közel 3 hónapig az addig nagyon jó étvágyam szinte a semmivé foszlott; alig bírtam kajára is ránézni. Utána ez rendeződött.Természetes dolog, a hormonok miatt van ; bár nem mindenkinél jön elő.
Hajjaj, de még mennyire, én tudnék mesélni.
Az 5. héttől olyan hányinger gyötört szinte egész nap, hogy alig bírtam enni, és persze hánytam is, úgy napjában min. kétszer, volt hogy este tízkor.
Semmit nem kívántam enni, forgott még a gondolattól is a gyomrom.De azért mindig erőltettem egy pár falatot, de volt hogy visszaköszönt.
Féltem hogy kórház lesz a vége, de megúsztam, és a baba is jól fejlődött, mert a 16. hétig két hetente jártunk uhára, és szépne nőtt, attól függetlenül hogy én alig bírtam enni.
Ez egészen a 14. hétig tartott, aztán szépen abbamaradt, és most meg már vissza kell magam fogni, olyan jó étvágyam lenne.30 hetes vagyok ,és 10 kilót híztam.
Majd túl leszel rajta ne aggódj.
Hát akkor megnyugodtam..:)
Köszi a válaszokat mindenkinek!
És boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!