3hét mulva születik meg a kislányom. Mibe öltöztessem öt? Most megyek venni neki még pár ruhát.
Kb 26-29fok van már most a lakásban! :(
Nem tudom mit kell rá adni ilyen melegben!
Elsö babám lesz!
Köszi a segitséget!
Tesco, szuper pamut rugi body csomagokat lehet kapni jó áron!
De a neten is vehetsz kezdő baby ruhacsomagokat 100-150 Ft/ db ha csomagban veszed. Mindenkèpp kell hosszú ujjú, és rövidújjú neki+ háromneyedes és rövid naci.
Okés :-) köszönöm!
Én is rövid+hosszú újjúra badyra gondoltam,vékony kis nadrággal vagy cica nacival! Meg vannak vékony rugdalózóink is,talán az is jol jöhet!
56-os badyt kell vennem egy jo párat,rövidböl van 7db,hosszúból meg 3..szóval ezekböl kell még böven,plane hogy picike baba lesz,igy fogjuk hordani egy darabig!
Most a 37.hétben vagyok,és 2700gramm a baba,1héttel kisebb mint kéne lennie!
Én is 3 hét múlva szülök ha minden igaz :)
Próbáltam réteges ruhát összeállítani a hazahozatalra.Itthon meg végül is body meg kis nadrág.inkább a mérettel vagyok bajba,nem mertem sok ruhát venni mert hát ki tudja jók lesznek-e rá az 56-os ruhák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!