Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan hüvelykapszula...

Utrogestan hüvelykapszula okozhat fejlödési rendellenességet a babánál?

Figyelt kérdés
Alacsony progeszteron szint miatt kell használnom az elsö 12 hétben és most egy másik doki azt mondta, hogy veszélyes lehet, mert fejlödési rendellenességet okozhat, ez igaz??
2012. máj. 3. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

A 12. héten elhagyni baromság, hiszen ekkor még nem tudjuk biztonsággal kijelenteni, hogy a lepény átvette a terhesség fenntartását. Ha a jelen terhességed megmaradt, akkor jóformán biztos, hogy sárgatest-elégtelenség okozta az előző vetélést. Hormonszintet nézni felesleges, mert nem lehet megmondani, hogy benned mennyi az ideáli progeszteron szint, amely szükséges és elegendő a terhesség megmaradásához. Örülj neki, hogy jó orvosod van, és ne diagnosztizálj netes fórumokon, mert általában dől a hülyeség ezeken a helyeken.

Orvos anyuka

2012. jún. 27. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Az orvosok meg persze istenek. Hányigerem van az ilyen hozzáállástól. Nekem az orvosom mondta amit mondott, de biztos hülye. Gondolom te is nőgyógyász vagy, hogy ennyire osztod az észt. Még jó hogy van aki felvilágosít minket a nagy sötétségben.
2012. jún. 27. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Olyan jó, hogy mindig kioszt valaki ezen az oldalon, amikor abszolút megnyugtató választ igyekeztem adni. Az internet ostobaságok tárháza, nem érdemes rá hagyatkozni de ezzel nem mondok nagy újdonságot.

Ne haragudj, de a te válaszod a hányingerkeltő, hiszen semmi rosszat nem írtam, és minden, amit közöltem, abszolút csak tény...

Szép estét mindenkinek, részemről ezt az oldalt továbbra is fenntartom ügyelet alatti nagyot-röhögésekre.

2012. jún. 27. 21:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Röhögj nyugodtan. Sajnos kultúrát nem ad az orvosi sem. Lenézni a többi embert aki nem orvos, azt megtanuljátok.
2012. jún. 27. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!