Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kell betegyen plusszban a...

Mit kell betegyen plusszban a csaszarozasra keszulo kismama a korhazi csomagba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Magas derekú bugyit, más semmit úgy emlékszem... de én is kíváncsi vagyok....
2009. jún. 23. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
plusszba semmit. Ugyanazt, mint aki simán szül. Kivéve az úszógumit, mert te majd tudsz a hátsódon ülni. :)Talán annyit, hogy olyan hálóinget amit nem kell felhúznod szoptatáshoz. Olyat amit felülről tudsz nyitni. Az könnyebb.
2009. jún. 23. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. A sebet úgyis a kórházban látják el, a többi meg ugyanaz.Csak nem alul, hanem kicsit feljebb fogsz fájni.
2009. jún. 23. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Betétet mindenképp tegyél be, jó nagyot!Én ha legközelebb császároznak, én betadint is dobok be, mert amíg bent feküdtem, egyszer sem fertőtlenítették le a sebem betadinnal, a nővérem sebészeten dolgozik, ő mondta, hogy nem ártana, nehogy baj legyen ebből.És áttörölgette a sebem betadinnal.De ha neked nem nem csinálják, meg mert valahol xarnak az egészre akkor kérjed, hogy kössék át, és fertőtlenítsék.Itthon már magamnak megcsináltam.Evvel nem ártasz, hamarabb gyógyul a seb,összehúzza fertőtleníti.Mindenképp vigyél szívószálat, mert az első órákban még ülni sem tud az ember.Amúgy meg minden olyan dolgot vittem, mintha simán szülnék.Tudtam, hogy császár lesz, mert nem volt befordulva, és kevés volt a magzatvíz is.Téged mi okból kifolyólag császároznak?
2009. jún. 23. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!Sok folyadékot vitess be magadnak,sokat kell inni a műtét után!Leginkább szénsavmentes vizet igyál és igen,szívószál is kellhet!

2 császáros anyuka(januárban lesz a 3.)

2009. jún. 23. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Farfekveses+farokcsont toresem volt nemreg.
2009. jún. 23. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egy db kötelet vinnék legközelebb, na nem azért, hogy ott végezzek magammal! :D

Csak sehol nem volt kapaszkodó (még az őrzőben sem), és a felkeléshez nagyon jól jött volna! Amikor rákérdeztünk, azt mondták, hogy "ez nem az öregek otthona"! :/

Kispárnát, nedves Wc papírt vigyél!

2009. jún. 23. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasleszoritót (lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltban), nagyon jól jön (pótolja a hiányzó hasizmodat).
2009. jún. 23. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!