Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr Timmermann Gábor-hoz első...

Dr Timmermann Gábor-hoz első terhes vizsgálatra megyek. Apukának érdemes eljönni?

Figyelt kérdés

Valami olyan dologról szó lesz, ami a férjemet is érinti, érdeklheti? Vizsgálat, Uh. Hüvelyi vagy hasi Uh szokott ilyenkor lenni? Milyen vizsgálatok lesznek még?

Mivel készüljek? Mit kell vinni? Csak, hogy ne legyek felkészületlen.

Illetve Ti milyen kérdésekkel bombáztátok az első vizsgálaton az orvost?

Már kezdem összeírni a kérdéseimet én is.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2009. jún. 23. 08:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

hűha, lesz kismamatorna az új rendelőben?

És véletlenül valami szülésre felkészítő dolog (tanfolyam) nem lesz? Olyan jó lenne, mert ez a hely viszonylag közel van hozzánk.

2009. jún. 25. 13:39
 12/14 A kérdező kommentje:

a mindenit! Felmentem a honlapjára, és olvasom, hogy mi minden van készülőben. Ezek nagyon szuper tervek.

Remélem sikerül megvalósítani minél előbb, és még mi is résztvevői lehetünk a programoknak.

Már mondhatni csak egy szülőszoba hiányzik, és készen is lenne egy magánklinika :D

2009. jún. 25. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, magánklinika ilyen baráti árakon... csúcsszuper lenne :o))
2009. jún. 28. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ha még nézed ezt a kérdést: Ma utánaérdeklődtem: a 18. heti kötelező genetikai UH-t is a Magzati Diagnoztikai kp-ban csináltatom, és ez végülis egy 4D UH lesz. Így igaz, hogy 12000 Ft dvd-vel együtt, de nem kell külön 4D-re menni. És a Doki csiálja!

Az előző vagyok, aki szintén Timmermannhoz jár 18+4 hetes km.

2009. júl. 3. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!