Tegnapelőtt együtt voltunk a barátommal, de nem ment el, viszont attól tartok, mi van ha terhes vagyok. Ha holnap reggel elmegyek sürgősségi tablettáért akkor még nincs késő... érdemes?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 20. 10:46
1/6 anonim válasza:
Szia ha gumi nélkül belédhatolt és nem szedsz fogamzásgátlót és nem szeretnél kisbabát akkor menj el tablettáért!
Aszthiszem 72 óra a maximum idő azaz 3 nap.
2/6 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek, akkor érdemes elmenned 72 órás tabiért, ha még nem szeretnél babát, mert az előváladéktól is teherbe lehet esni!
3/6 anonim válasza:
Attól is függ a menstruációd után mennyivel történt, már mint ha közép időben (vagy előtte)voltatok együtt, akkor talán nagyobb az esély a teherbeesésre, ha viszont esedékes lenne rövidesen a mensid (kb.1 hét múlva) akkor már nem vagy fogamzóképes. Amúgy én is úgy tudom hogy 72 óráig lehet ezt az esemény utáni tabit bevenni!
4/6 A kérdező kommentje:
a menstruáció elmúlása utáni második napon történt. Akkor is inkább tabletta?
2008. ápr. 20. 11:44
5/6 anonim válasza:
MIndenképp ha nem akarsz babát. Mi sem védekeztünk, nem ment el, és 2 hónapja született meg a kisfiunk. Bár én nagyon örülök neki, te nem biztos, hogy szeretnél még babát.
6/6 anonim válasza:
Az előző terhességemnél mesi után egy nappal voltunk együtt, úgy lett a baba! Jobb ha beugrasz a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!