18 hetesen éreztetek már mozgásokat? /első babánál/ Mekkora pocitok van/volt?
Én nem éreztem, még most is csak azt érzem, hogy mikor merre van éppen, hol nyom. A hasam viszont elég nagy, mindenki számára látható, hogy babás vagyok.
19 hetes
Szia!
Nekem 18hetesen mozdult meg,és első baba.Ekkor még nem nőtt nagyon a pocim,de mindenkinél más!!
Én már 16 hetesen éreztem a mozgását és első baba.A pocim inkább most kezd nőni jobban.
19 hetes km.
Én 15 hetesen már apró kis bökdöséseket éreztem,aztán 16 hetesen egyszer csak olyan ficánkolt,hogy én is megijedtem.De azóta is csak bökdösések vannak,és nagyon várom már hogy újra ficánkoljon!:)Hát elég szépen nő a pocak és másoknak is szembetűnő!
18 hetes km!
Én holnap töltöm be a 17.hetet az első babámmal. Már a 15. hét után éreztem az apró kis kaparászásokat a pocimban. Először csak pár naponta, de most már naponta többször is.
Kb. 2 hete már csak a kismamanadrágokat tudom hordani, mert nagyon nyomták a régiek a pocakomat. Nekem eléggé látszik már, pedig nem vagyok egy nádszál, viszont hízni nem híztam egy dekát sem. De ami késik..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!