Választanátok az alábbi nevek közül 1-et 1-et?
Figyelt kérdés
Összegyűjtöttük a 10-10 fiú, és lány nevet ami tetszik nekünk. Kérlek írjatok egyet-egyet. A vezetéknévhez mennek.
Fiú: Koppány, Félix, Adrián, Ákos, Nimród, Marián, Armand, Dávid, Zsombor, Milán.
Lány: Luca, Maja, Boglárka, Eliza, Valentina, Alma, Lotti, Borbála, Kisanna, Leila.
Elég vegyesek, tudom, de ezek tetszenek. :) Köszönöm előre is!
2012. ápr. 28. 22:44
23/58 anonim válasza:
Ha ezek közül kell Dávid és Eliza.Fiú nevek mind szörnyűek én szerintem.Lány neveknél Maja a méhecske,Boglárka csomó kutyának a neve úgy mint Bogi...
24/58 Sókristály válasza:
Nimród és Eliza.
Az Eliza egyszerűen gyönyörű!
25/58 anonim válasza:
Nimród Luca. igazi magyar nevek. nem értem hogy ha magyarok vagyunk akkor miért akarunk a gyerekünknek divatos "idegen" neveket adni...
27/58 anonim válasza:
Ákos-Lotti(ez nagyon szép név)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!