Várja valaki Május végére (vagy a környékén) a babáját?
Hogy vagytok? Hogy bírjátok? És hogy áll a baba szoba ?
Én már kimostam, vasaltam mindent, de még a költözés elöttünk áll. Úgyhogy még a másik lakást takarítjuk, és pakolászunk át oda :))
Amúgy még teljesen jól vagyok, nem vizesedek meg semmi , csak a stiák jönnek(de azok majd mennek is:) babuci már legalább 2 hete nem túl aktív, de naponta többször bejelentkezik, hogy " itt vagyok" :)
Én május 29-re vagyok kiírva.Már mindent kimostam,kivasaltam már csak a babaszoba van hátra amit most a hosszú hétvégén fogunk berendezni.
Én sem vizesedek szerencsére viszont éjszaka már elég rosszul alszok.Sehogy se jó,ég a gyomrom,sok a savam meg a lábam is görcsölget.Nekem még elég aktív a babám elég sokszor jelez hogy ő is itt van:)
És te kedves kérdező mikorra várod a babát?
Éjszaka én is fel szoktam ébredni, és néha borzalmasan gyötör a gyomorsav... De olyankor bekapok pár szem háztartási kekszet, friss vizet iszok, és már tudok is szunyálni :)
És május 27-re vagyunk kiírva, de maradhatna bent egy kicsit tovább(költözés, rendezkedés miatt)
Sziasztok,
május 29-re vagyok kiírva, de még sehol sem tartunk sajnos :S
Szoba most lett festve, jövő héten lesz még csak parkettázás, ha minden jól megy, jövő vasárnap költözünk vissza, ruhák még nincsenek kimosva, el se tudnám hova pakolni...
Éjszaka 2 óránként járok pisilni, nem vizesedek hála Istennek, de már kényelmetlen az alvás mindkét oldalamon, hátamon pláne...:-) Stiák nincsenek egyáltalán, szerencsének mondhatom magam!(lekopogom) :-))
De nyugtatom magam, hogy mostmár nem sok van vissza, és ki kell bírni, mert a végkifejlet számít csak! :-)
És alig várjuk már a bébikénket :-)
Mindenkinek további boldog, zökkenőmentesebb babavárást..! :-)
36 hkm
Utolsó előtti !
Nekem sincs még hova pakolni, ezért úgy oldottam meg, hogy kimostam, vasaltam, bele egy zacsiba/zsákba és úgy dobozba :))
Én is május 27-re vagyok kiírva. Igazából minden kész (na jó, még pár ruhát ki kéne mosni, amiket hétvégén vettünk, de ha nem sikerül szülésig, az sem baj). Egész múlt héten távozgatott a nyákdugó, de most nyugi van. Egy hete 3110 volt a méhszáj, éjjel legalább 6x ki kell mennem a mosdóba. Már folyton van valami kínom, hol görcsöl, hol nyom, feszít a pocak, és a meleget is nagyon rosszul bírom, pedig ez még semmi... :)
Jó lenne, ha a kisfiam is egyetértene, és valóban a megálmodott 7-én jönne világra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!