Meddig húzhatom még?
Figyelt kérdés
kb 4-5 napja vannak jóslóim,és 3 napja "torzul"az arcom.így meddig húzhatom még?jövő hét csütörtökre vagyok kiírva.2012. ápr. 26. 14:07
1/6 anonim válasza:
Mielőbb menj el a dokihoz, és kérj tanácsot!!!
2/6 anonim válasza:
Én nem gondolom ez rögtön rohanós a dokihoz kategória (persze ha aggódsz és fáj valamid, akkor menj dokihoz).
Nekem az utolsó 3 hétben torzult az arcom, főleg az orrom és a szám, és hát nem is tudom mennyit jóslóztam...sokat! Több héten át! Végül nekem a 41. héten indították a szülést.
Hogy meddig húzod nem tudom...de már a célegyenesben vagy, úgyhogy bármikor jöhet a baba.
3/6 anonim válasza:
Hát ez a 39-40. hétben nem éppen orvoshoz rohanós tünet. :)) Bármikor meglehet már a pici, sok boldogságot, és könnyű szülést! :)
38 hetes km
4/6 anonim válasza:
Első vagyok! Azért tanácsoltam hogy menjen orvoshoz, mert azt mondta hogy napok óta jósló fájásai vannak, nehogy a picinek valami baja legyen. Sokan azt sem veszik észre hogy elfolyik a magzatvíz, mert annyira lassan és kis adagokban folyik, hogy azt is hiheti hogy nyákdugó ha még nem látott olyat!Szerintem attól nem lesz semmi baja, ha az orvos megnézi mennyire van kitágulva.
5/6 anonim válasza:
De a jóslók hetekig is normálisak ám. :)
6/6 A kérdező kommentje:
tudom milyen a nyákdugó,meg a magzatvíz,mivel ez a második babám.csak azért tettem fel ezt a kérdést mert az elsőnél sosem volt jóslóm,sőt a szülést is indítani kellett szóval nem vagyok tisztában ezekkel a jóslós dolgokkal.és reménykedem h most magától beindul majd és nem kell indítani megint.köszönöm mindenki válaszát.
2012. ápr. 26. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!