Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hogyan feküdhet a...

Szerintetek hogyan feküdhet a babám?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,mintha húzná lefelé a méhemet,egészen a köldököm alatt érzem a súlyt.Viszont,a gyomromat rugdossa egész nap!:) Szerintetek,akkor még nem fordult be,ugye?28hkm
2012. ápr. 26. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a gyomrodat rugdossa akkor bizony befordult.

27hkm

2012. ápr. 26. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám alapjáraton nagyon aktív, de tegnap valami brutál volt amit leművelt odabent. :) Azt gyanítom, hogy éppen befordulhatott, mert ma reggeltől kezdve egyfolytában a gyomromat rúja. Talán a védönő jövő héten ki tudja tapintani, ha nem akkor 2 hét múlva UH-n már biztosan mondják.

További minden jót!

Üdv: 28+2 hkm

2012. ápr. 26. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
bocsi...rúgja
2012. ápr. 26. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:

3-at várom, és sosem éreztem, hogy hogy fekszik, csak ha megmondták, akkor tudtam beazonosítani. Az enyém sajnos faros, de így is a gyomromat rugdossa...

37 hkm

2012. ápr. 26. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!És ti is szoktatok olyat érezni,hogy húzza lefelé a méheteket?Olyan mintha ki akarna esni... :)
2012. ápr. 26. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!