Terhesség alatt akinél használtak fogászati érzéstelenítőt, végűl tényleg nem lett semmi baj? Hány hetesen voltatok?
Én megvártam, amíg elmúlik a folytonos hányinger. Nem akartam kiszúrni a dokival. :)
Utána leszedte a fogkövemet, meg talált 2 lyukas fogat, kétszer kellett mennem, mindkét alkalommal kaptam érzéstelenítőt. Nem volt semmi gond.
Nekem volt 30 hetesen egy felszíni kis tömésem, csak fújós lidokain sprét használt, nem szurit, de nem volt fájdalmas egyáltalán :)
jah, meg a fogköveimet is leszedettem, ahhoz nem használt semmit, mondjuk kevés is volt, mert rendszeresen járok stomatológiára a Szentkirályiba.
Számtalanszor kaptam mindkét terhességem és szoptatás alatt is, nem lindokaint mert arra allergiás vagyok,hanem valami mást, de annak nem tudom a nevét. Röntgent nem szabad, a többi jöhet:)
Mond a dokinak,hogy babát vársz, onnantól kezdve ő tudja a dolgát:)
Sziasztok!
Azért emeltem ki a kérdésemet,mert már 2 hete mindig gyógyszert tesz a doktornő a fogamba és ideiglenesen ,akár 7 napra is benne kell hagyjam és félek nehogy ártson a babának az a sok gyógyszer amit napokon át érzek a számban amég a tömés alatt van.
Fahélyas ízű meg keserű....
Érzéstelenitőt nem kaptam,de kiölte az ideget,aztán gyulladásra is stb Biztosan nem ártanak ezek sem? mással is ezt tették?
Nekem húztak,az ínyemben ciszta volt és azzal műtöttek,kaptam gyógyszeres tömést és érzéstelenítést is párszor.
Ne aggódj nem lesz semmi baj a babával.
Ha nem tetetnéd rendbe a fogad vagy gyulladásban lenne az ínyed akár a koraszülés esélye is megnőne.
Ha tudja a doki,hogy babát vársz,úgy fog kezelni,hogy ne legyen probléma.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!