Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák, Ti mit...

Kedves Kismamák, Ti mit tennétek a helyemben? Jobb egyedül nevelni a gyerekem vagy egy apával aki utálja?

Figyelt kérdés
A párom akart kockáztatni és teherbe estem, azt szerette volna ha elvetetem de nem tettem és nem is tenném meg. Most 19hetesen még mindig nem tudja elfogadni a gyerekünket és bántó megjegyzéseket tesz. Velem akar maradni mert szeret engem de én már lassan depressziós leszek a viselkedése miatt. Szerintetek várjak hátha megszereti majd ha megszületett vagy semmi esély rá és boldogabb leszek kettesben a babával? Az a baj h már annyira stresszelek hogy egyre gyakrabban görcsöl a hasam és nem szeretnék ártani a kicsimnek.
2012. ápr. 25. 00:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma leültünk megbeszélni a dolgokat. Azt mondja fél hogy mi lesz ezután, el tud e tartani minket, és kicsit féltékeny is mert a babát jobban fogom szeretni... De mindez akkor sem magyarázat arra hogy miért bánt meg folyton. 2nap múlva műtik a lábát és 2hétig nem tud majd nagyon járni se, így max 3hetet várok hogy változzon valamit aztán elmegyek anyuhoz. Ő amugy kevésbé van kiakadva mint a barátnők, szerinte ha majd a kezében tartja a kislányát minden renben lesz... És igen ez is a baja hogy lány lesz, mert fiút szeretett volna mert hogy kevesebbet kell aggódni miatta...
2012. ápr. 25. 12:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj a lábával,mert Ő se törődik veled és a babával meg az állapotoddal.

Menj el,távolodj el tőle,mert csak rosszat tesz a terhességednek.

Majd ha mindketten felépültök,( te a szűlés után) majd elválik h szereti-e a gyerekét vagy nem.

Hacsak nem Te vagy sértődékenyebb???

2012. ápr. 25. 12:20
 13/18 étoile et lune ***** válasza:
Csak vigyázz, ha nagyobb lesz a hasad, nehogy ,,véletlenül" fellökjön.
2012. ápr. 25. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, tudom, hogy rossz ilyet hallani/olvasni, de mégis mire vársz? Arra, hogy a pár napos kisbabádat szidja és hordja, netán kárt is tegyen benne??!! Hogy tudsz szeretni egy olyan embert, aki így viselkedik veled? Nem félted a kisbabád? Még 1000 dolog lesz a szülés után ami miatt aggódni fogsz, de ez csak rátesz egy lapáttal. Ebben akarod felnevelni a kislányodat? Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, szörnyű lehet. Én azt gondolom, aki ilyen gonoszságot mond, azzal alapból problémák vannak és nem fog megváltozni, legfeljebb egy ideig tünetmentes lesz. Sajnos nagyon emlékeztet a történetet a húgoméra és nekem azt nagyon nehéz felfogni, hogy miért maradsz egy olyan kapcsolatban, ahol elvesznek belőled ahelyett, hogy adnának. Akármennyire szeretnék valakit én biztos, hogy nem tenném tönkre az életem pláne a gyerekemét nem! Kívánom, hogy sok erőd legyen! Tudod, azt szokták mondani, hogy akármilyen is most, a helyzet csak rosszabb lesz. Én egy percet sem várnék.
2012. ápr. 25. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyet tegyél: tedd fel a kérdést magadnak, a gyermeked helyében: szeretnék én olyan apát, aki a halálomat kívánja, vagy inkább elég nekem "csak" az anyukám, aki szeret engem és a mindent jelentheti számomra?

Neked melyik verzió tetszene?

Van egy barátnőm, velem egy időben szült, nincs a gyerkőcnek apukája, de egy mosolygós, kiegyensúlyozott, édes, okos, életrevaló, szeretetreméltó kis hapsi, és nem biztos, hogy ha az apukája velük élne, akkor is az lenne!

Jól gondold át, mert itt életekről van szó. Hároméról. Egy olyanéról, aki felelőtlen módon olyat tett, amit megbánt, és a büntetésének érzi a következményeket. Egy olyanéról, akit becsaptak, de egy másik utat választott. Járhatót, de nehezet. És egy kis ártatlanról nem is beszélve, aki képletesen értve is csak belecsöppent a dolgokba és igazán nem bűndődhet amiatt, amit az apja elkövetett.

Szóval én kerek perec megmondanám a pasinak, hogy betelt a pohár, tudom, hogy nem fog megváltozni, mert az ilyen nem tud - milyen már az, hogy egyik pillanatban közli, hogy a gyereke halálát kívánja, utána meg éppen olyan pillanatában van, hogy na jó, bocsánatot kérek, lehet, hogy szemét voltam.

De ahogy írtad (, bár nem olvastam végig a hozzászólásokat sem, tehát lehet, hogy még írtál azóta valami új infót), ez ez ember nem fog megváltozni, és Neked folyamatosan azt kell majd hallgatnod, hogy hiba volt, kár volt, nem is akarta a gyereket. Ez vár Rád, ha együtt maradtok, a babátok pedig mindig érezni fogja az apja részéről az elutasítást.

Úgyhogy sajnos döntened kell, minél hamarabb, hogy egyedül, de nyugodt lélekkel nevelheted szerető közegben, vagy...tudod.

Kívánom, hogy jól dönts, a gyermeked és a saját érdeked is, hogy boldogok lehessetek.

2012. ápr. 25. 21:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Az utóbbi 2 napban javult a helyzet, egy rossz megjegyzése sem volt mióta bevallotta hogy fél hogy milyen lesz ha 3an leszünk és hogy nem szeretem majd őt annyira csak a babát. Ennek ellenére ha mégegyszer megjegyzést tesz akkor elhagyom. Szeptember végére vagyok kiírva így még van időm, hiszen azt én sem akarom hogy a kisbabámnak rossz legyen. Amúgy ő nem hajlandó elhagyni bármennyire kértem is eddig mindig azt mondta hogy velem marad de nem fogom hagyni neki...
2012. ápr. 26. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező azóta hogy vagytok??
2014. jún. 10. 23:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerinted milyen apa lesz egy ilyenből aki a gyereke halálát akarja gondolkozz már és te még ezután is vele akarsz lenni te se vagy ép elméjű már bocs..
2015. júl. 14. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!