Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok és haematoma-m...

13 hetes vagyok és haematoma-m van, meddig tart a barnázás?

Figyelt kérdés
2 napig véreztem, baba jól van, de a lepény mélyen tapad és alatta van egy haematoma. Gondolom ki kell hogy ürüljön, pihennem kell, de valakinek volt esetleg és tudja, hogy hány nap alatt ürül ki? Mert 2 napig véreztem, azóta barnázok, de mikor múlik el?
2008. ápr. 19. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a 8. hét óta van hematómám, most 13 hetes vagyok, és részlegesen levált a magzatburok, ami magzatvíz elfolyást eredményezett. Az orvos ma kimondta, hogy rajtunk már csak a csoda segíthet. Ezelőtt is gyakran véreztem, főleg ha felálltam, és próbáltam tevékenykedni (séta, lépcsőzés), de a baba mindvégig jól volt. A legutolsó félórás sétám után aztán elfolyt a vizem. Ha nyugodtan akarsz aludni, semmiképp se tevékenykedj, amíg az utolsó hematóma gyanús folt fel nem szívódik! Én azonnal pattogtam, ha pár napja tünetmentes voltam, és mindig (4szer az elmúlt hónapban) vérzés lett a vége...
2012. jan. 13. 18:52
 12/12 kiscica21 válasza:
Nekem is pont most van es 35 mm es nekem is sok pihenest mondtak en penteken voltam bent korhazba de ott nem tudtak mitol verzek es vasarnap jottem haza es hetfon nodoki mondta h mi van
2017. febr. 28. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!