Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek uh-ra kimutatja ha...

Ma megyek uh-ra kimutatja ha cigiztem eddig?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 11:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kimutatja! Elöregszik a méhlepény szemcsézett lesz.
2012. ápr. 23. 12:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen, bár sokmindentől függ, de egy rutinos orvos látni fogja. Remélem, nem öregedett el még a méhlepény, és időben észbekaptál!
2012. ápr. 23. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Mellettem feküdt egy 21 éves lány. A harmadik gyermekét szülte. Iszonyú büdös bagószag áradt mindenéből. Állítólag már nem dohányzott. Ha ez igaz, akkor a párja viszont igen, és emiatt lehetett olyan cigi szagú. A babája 3 héttel korábban jött világra és kis súllyal.

Amúgy a kérdésedre válaszolva, szerintem is látni lehet.

2012. ápr. 23. 15:57
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha lepontoztok is látszani fog a flowmetrián, hogy milyen a lepényi keringés, amely eredmény igen érdekes korrelációt szoktak mutatni azzal, hogy mama dohányos-e avagy sem... :)
2012. ápr. 23. 17:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Én zöldre nyomtam, mert láttam, hogy le lett pontozva!

És igaza van! Ki az, aki azt hiszi, hogy a ciginek nincs nyoma?

2012. ápr. 23. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, de én is cigiztem a 12 hétig. Vagyis folyamatosan csökkentettem és így tettem le a 12.héten.

De eszembe nem jutott volna,hogy titkoljam.Doki és a védőnő is tudta,hogy leszokóban vagyok. Bele került a kiskönyvembe és az is ,hogy sikeresen letettem.

Barátnőmnél volt olyan aki nem keveset cigizett terhesség alatt,hogy a méhlepény épphogy el tudta maximálisan látni a picit és időben lett császározva. Bár utólag derült ki,mert a császár a farfekvés miatt volt. De a doki azt hitte a kutyák miatt(toxo miatt).Aztán rákérdeztem a barátnőmnél,hogy a doki tudta e ,hogy dohányzik és azt mondta nem. Hát ezért kerestek más okot erre.

Ha tényleg leszoktál,gratulálok! Nem mindenkinek sikerül egyből ,de jobb később mint soha!

2012. ápr. 23. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért kétlem, hogy UH-val egyértelműen kimutatnák. Nekem is nagyon gyorsan öregedett a méhlepény, pedig nem dohányoztam. Nem csak a cigi miatt meszesedhet, még ezer más oka lehet. Nálam pl nem tudták megmondani, hogy mi az oka, annyit mondott a doki, hogy ez is valószínűleg csak genetikai adottság.
2012. ápr. 24. 03:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha még egy szonográfus is azt mondja, hogy fel lehet ismerni a lepényből, akkor minek vitatkozik bárki is?
2012. ápr. 24. 07:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Bárki mondhatja itt, hogy szonográfus :)

Annyit tudnak kimutatni, hogy meszesedik a lepény, és ezt sokszor a cigizés okozza, de nem minden esetben, pl nálam sem az okozta, mert nem cigiztem.

2012. ápr. 24. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!