Nektek melyik trimeszter volt a legnehezebb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 18:48
11/14 anonim válasza:
A 21. hétig agresszív, fojtogató, folyamatosan öklendeztető hányingerem és hányásom volt, így ez szörnyű volt. Utána enyhült a hányinger, bár végig megmaradt, de az utolsó trimesztert már annyira imádtam, hogy szerettem volna megállítani az időt :-)
12/14 anonim válasza:
Én az első trimieszter hányingerei közben/után azt hittem nincs rosszabb. Tévedtem. A harmadik vége kegyetlen. :)
13/14 E61 válasza:
Nekem az utolsó 2 hónap volt nagyon nehéz! Szigorú ágynyugalmat rendeltek el, még a levegőtől is híztam, vizesedtem nagyon. Emiatt nagyon fájtak a lábaim és a karjaim. Szülés után csak 1 héttel ment le rólam az összes víz...
14/14 anonim válasza:
Lelkileg az első, mert nagyon aggódtam, hogy minden rendben legyen a picivel (több vetélésem volt már).
Fizikailag a harmadik, egyik napról a másikra a 30. héten kezdődtek a nyavaják, most léptem be a 36.-ba, de komolyan kívánom, hogy ne húzzuk ki a végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!