28 hetes vízimádó kismama vagyok nem tudom merjek e fürödni szabad strandon?
járunk horgászni és olyan jó lenne meg mártózni......
egy kicsit csak félek mert, méhszájsebem van.
köszi a választ, nem megyek mert félek,nehogy ártsak a kiskukisomnak mert, most Ő a legfontosabb,na meg ilyenkor nagyobb a fertőzés veszélye.
De imádok úszni.....
Nem baj, majd jövőre együtt pancsizunk....
én 21.36
Bocs, nem olvastam rendesen. Ha méhszájseb, akkor part, törülköző.
Szia nekem is van méhszájsebem, és a 37. hétig jártam úszni uszodába, meg Hévízen is voltunk pár napot 32-33 hét körül.
A nőgyógyásszal megbeszéltem, azt mondta, amíg az ember lánya zárva, nyugodtan.
Azt javaslom, ne itt kérdezgess, hanem beszéld mega dokival, és őrá halgass. Nekem mindenki sopánkodott, hogy úszni járok. De én az orvosomban megbízom, mert jó szakember, így letojtam asopánkodókat.
Boldog babásodást!
40+3 hetes
Szépen lepontozgattak mindenkit ezért én is megpróbálom.:D
Ne menj be a vízbe, szerintem ne kockáztass. Én pl. egészségesen és nem terhesen benyalok minden sz@rt.
szia, én épp tegnap kérdeztem meg a dokimat, hogy ajánlja-e az úszást, merthogy én is szeretek úszni...nekem azt mondta, hogy a terhes nyálkahártya sokkal érzékenyebb, mint a nem terhes, és ha mindenképpen úszni szeretnék, akkor esetleg saját otthoni medencében, vagy tengerben...a többi víz (főleg a közstrandok) nagyon veszélyesek!
pedig nekem nincs is méhszájsebem...
boldog babavárást, és vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!