Mennyi Miskolcon a Semmelweis kórházban egy UH kép?
Hétfőn megyek Uh-ra, és szeretnék kérni. Mennyi az anyagi vonzata ennek?
19hkm
A Semmelweis sztk-ban ingyen adnak képet, csak szólj előre.
Ha szerencséd van, kifogod Biri Zsuzsát, ő egy tündéri, aranyos nő.
Van egy másik szonográfus, Jancsó Gáborné, na a jó Isten mentsen mindenkit attól a nőtől akkora tapló!!
Sajnos legelső alkalommal ő volt mikor mentem 6 hetesen, majdnem sírva jöttem ki az UH-ról annyira bunkó volt velem, pedig csak udvariasan kérdezgettem.
2. vagyok.
Azt nem tudom, ott adnak-e.
Legrosszabb esetben, ha nem adnak megkérdezed, lefotózhatod-e mobillal.
Engem a Jangó Gáborné ugatott le mikor kérdeztem kell-e fizetni a képért, hogy mégis mit képzelek, honnan veszem ezt a baromságot, hogy fizetni kell, erről ő még nem is hallott...
Ebből gondolom, a kórházi részlegen sem kérnek érte pénzt.
De hacsak nem lesz ott az orvosod aki bevisz, számíts hosszas várakozásra.
2 hete én is a kórházba mentem pont azért, mert rettegtem, nehogy összefussak azzal a boszorkánnyal.
45 percet vártam, semmit nem haladtunk, csak sorra mentek be olyan kismamák akiket bevitt soron kívül a doki.
Végül így mentem át az SZTK-ba, ahol iszonyat megkönnyebbülés volt, mikor barna helyett szőke hölgy fogadott (a Zsuzsanna).
Bár minden szonográfus ilyen lenne!
Amúgy neki van 4D-s magánrendelése is ha jól tudom az Arany Corvinban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!