Ti csináltok 30-sok hetesen álló házimunkát, mint pl. vasalás, vagy inkább "hanyagoljátok"?
Kérdezőnek: de. Mindenki megteheti. Ha túl tudsz lépni a társadalmi elvárásokon. Mert még mindig az dívik, hogy a nő a kötelességeit nem hanyagolhatja el és ez alatt a patyolat tiszta lakást értik, meg a többi házimunkát.
Szerencsés vagyok, mert mi külön élünk (végre) mindenkitől. Nem zargat senki a gúnyolódó beszólásával, ha kupi van. Persze régebben megkaptam nálam idősebbektől, a "bezzeg az én időmben" című litániát.
Ők kapáltak, dolgoztak, meg 3 hónapig voltak csak otthon.
Nem érdekel. Az az ő életük és amíg azt látom, hogy meg van roggyanva mindegyik, addig nekem ne meséljék be, hogy az a normális.
Érted?
Én besokalltam már a hősöktől. Persze akit kihasználnak és megkövetelik tőle a munkát, az más. Őket sajnálom nagyon, mert a babavárás kemény munka. Tudom, nekem negyedik. Alig élek.
De aki önként kínozza magát és még példálózik is magával, attól kiráz a hideg.
Ha megteheted, hogy lerakod a munkát, ha férjed olyan, aki megérti, akkor tedd meg nyugodtan. Te és a babád nagyon fontosak vagytok, hidd el.
Hát én nem érzem úgy, hogy bármit is hanyagolni kéne, és ettől még azt sem érzem, hogy hős lennék. Nekem tök természetes, hogy mindent csinálok.
37 hetes kismama
Minden doki azt ajánlja hogy pihenj és ne dolgozz!
Minden cikk azt írja,h igyekezz a környezetedet rávenni h segítsen.
Hagyjuk már azt aki 40 hetesen sikálja a kádat!
Meg se tudtam közelíteni hajolva a kádat és a mosogatókagylót sem 40 hetesen.
Igazat adok annak a 66%-os válaszolónak.
Én is hanyagolom...első terhességemnél sokat nyomódott a hasam és nem is tudott befordulni a baba,ezért császár lett.
Másodiknál vigyáztam magamra sokat hevertem és normálisan megszültem.
Most a harmadiknál is vigyázok magamra mert az a fontosabb!férjem is segít mindenben,még a mosogatásban is,mert más nincs aki.De a férjem a két nagyobb gyerek rendezésében is segít.
Nem nagyon értem,h hogy lehet h valakinek ne legyen segítsége terhesen...hát ki csinálta azt a gyereket???
A sok hányás, rosszullét ,fájdalom ami a szülessél jár,legalább amiben tudja vegye ki a részét apuka is.
Látom a hős kismamák szemében egy megvetnivaló, lusta tyúk vagyok.
Ti dolgotok, én biztos, hogy nem fogok olyat csinálni, ami fizikailag kikészít. Akinek természetes, az szakadjon meg. Na, lehet adni a piros kezeket.
Kérdezőnek: és ezt honnan tudtam volna? Írtad bárhol? Igaz, ciki lenne egyetérteni egy ilyen lusta disznóval, mint én, a többiekkel ellentétben, akik természetesen megcsinálják mindazt, amit előtte.
Én nem fogom. Nekem elég nagy a hasam ahhoz, hogy zoknit se tudjak húzni. Ők meg biztos gumiból vannak, vagy én vagyok túl tré anyagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!