Volt köztetek olyan, aki elment ultrahangra a dokija által megadott uh időpontok között máshova?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, most voltam uh-on. Maximálisan bízom az orvosomban, de olyan homályos uh képet kaptam, hogy azon gondolkozom, hogy egy hét múlva elmennék egy uh központba csináltatni egy másikat. Lehet hogy hülyeség, de szeretnék ebből a korai időszakból is egy jó képet. Szerintetek? Ha van valakinek tippje, hogy hova tudnék menni, akkor szívesen várom. Válsszaitokat előre is köszönöm.2012. ápr. 19. 12:30
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben várnék a 12. Hétig, mert akkor már sokkal érdekesebb és több minden látszik. Persze ha nagyobb fontos akkor menj egy másik helyre.tippet nem tudok adni, mondjuk a várost megírhatnád hátha valaki tud a környéken.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom hova valósi vagy, én járok külön UH-ra Kiskunfélegyházára! Kecskeméten az SZTK-ban nem fogadtak a 12. hét előtt, azért kerestem más! Azóta a kötelező mellett járok továbbra is!
3/4 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok! Első válaszoló: igazad van hogy 12 hetesen már jobban látszik, csak félek, hogy az is rossz minőségű lesz:(
2012. ápr. 19. 12:38
4/4 anonim válasza:
Menj el 4D-re, persze nem olcsó, de ott biztosan jó minőségű képet kapsz.
De valóban érdemesebb a 11-13.hét körül menni, mert ott már ember-jellege van a babának, most még csak egy fej-test, nem igazán látszik belőle sok minden.
Az én dokim minden hónapban csinált uh-t, de azért én ezeken felül plusz 3 alkalommal voltam 4D uh-n is, mert én azon jobban látom, hogy mi merre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!