Szolnokon Tóth Zoltán 4D-re mennyi időre ad időpontot? Ha most felhívnám 1-2-3hét múlvára adna időpontot?
Köszi!
Azért kérdezem mert 26-27hetesen szeretnék menni és időben szeretnék időpontot kérni.
22hkm
Ez engem is érdekel:):)
bocsi,hogy csak így belepofátlankodtam
Valóban, ha most felhívod, akár már hátfőre ad időpontot! Nálam így volt!
Egyébként ha már így benne vagyunk, szülésről vélemény? Pontosabban milyen volt Tóth Zoltán? Kb. 2 hét múlva megyek szülni, hacsak addig ki nem bújik a kicsikénk! :)
Én májusba lesz kilenc éve,hogy nála szültem. Nem fogadtam fel. Állítólag akkor még nem is vállalt szüléseket,csak hétvégeken volt Szolnokon amúgy Pesten volt.
Nekem nem volt problémám vele. Mindig mondta mit csináljak. Közvetlen és kedves volt.
Nekem nem volt túl viccelődő. Rendes mondta mikor kell nyomni,mikor pihenjek stb.
Ha néha néha mond vicceset,szerintem nem baj,mert kicsit oldja a feszültséget.
Velem meg nem voltak olyan durva viccei soha.
Mikor érdemes hívni időpontért,mert ahányszor hívtam a szám nem volt kapcsolható???
Esetleg Harangozónéről hallott valaki valamit 4D-vel kapcsolatban?Ő is csinál?Hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!