Mi az ideális méret? mit fogunk látni? apa elérzékenyül?
Sajnos 5 hetesen még nem valószínű, hogy láttok valamit. BÁr mi annyira vágytunk rá (5+4nap), egy ici-pici pötty volt, persze az csak a petezsák! :)
De két hét múlva már hallani is fogjátok a szivecskéjét! Gratula a babóhoz!
Az en lelegzetem 5 hetesen bizony nem allt el, inkabb meresztettem a szemem a monitorra, a doki meg bizonygatta, h de ott a petezsak, latja? :D
7 hetesen szivhangot kerestunk, egy dobogo pacat lattunk.
Aztan 12 hetesen vegre ki lehetett venni, h van feje, laba, keze :)
Szia! Én 7 hetesen voltam először dokinál. Hüvelyi uh-t csinált. Még csak egy kis pont látszódott, de szívhang már volt és az nagyon nagy élmény volt, amikor meghallottam! Aztán a 13. heti uh-n már szépen lehetett látni a fejét, testét, kezeit, lábait. Az szintén nagy élmény volt, az előző kis pontocskához képest.
A férjem sajnos csak a 19. hetin volt bent velem, előtte csak a fotókat látta otthon.
Gratulálok neked!
27 hetes kismami
10hetesen láttam, és szinte egy igazi baba volt :D
kezek, lábak :D
nagy élmény.
sok boldogságot
Nálunk 5 hét 3 naposan volt az első uh, 2 mm volt a pötty,amiből majd a baba lesz. Már lüktetett, de még nem szívhang volt. Annyiban biztos megható, hogy bebizonyosodik, hogy van ott valami, és tudatosul, hogy baba lesz:-) A maga nevében ez is szép:-)
Nekem a 18 hetes kép lett anynira jó, hogy apa azóta is azt nézegeti, akkor már nagyon szép arcocskája van:-)
a 12 hetin meg meglepő, hogy már mozog, és ezt látni is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!