Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Salvus vizet lehet inni terhesen?

Salvus vizet lehet inni terhesen?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok és a gyomrom nagyon fáj, sok a savam. Ihatom szerintetek? Vagy más javaslatot is szívesen veszek!
2009. jún. 19. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy tudom igen. Talán rá is van irva...de ujságba is láttam.
2009. jún. 19. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. Én is ittam a 20 hét körül, de annyira undorító, hogy pár nap alatt megijedt a gyomorégés, és elég a Rennie is azóta! :)

Hűtsd be nagyon hidegre, úgy ihatóbb. Kellemes babavárást!!

2009. jún. 19. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én "rendszeres fogyasztója" vagyok a Salvus víznek pár hete. Sokszor hánytam is, annyira gyenge lett a gyomrom és savas voltam, de amióta iszom, azóta hál' Istennek tünetmentes lettem. Amikor érzem, hogy gond van, kb fél dl-t iszom kortyonként, és elmúlik a panasz. Nekem a Rennie semmit sem ért... A patikában is és az orvos is azt mondta, hogy lehet inni. Remélem, rajtad is segít!

25 hetes pocis

2009. jún. 19. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát igen elég posvány íze van, azon kívül, hogy olyan, mintha sós vizet inna az ember. De már annyira kész vagyok, annyira fáj a gyomrom, mintha jól behúztak volna úgy fáj.

2009. jún. 19. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a Salvus víz segít, sokszor pár perc múlva semmi bajom. Az orvosom ajánlotta, úgyhogy biztosan lehet inni. Néha már nem is érzem rossznak az ízét, szerintem hozzá lehet szokni és inkább ez, mint a gyomorégés.
2009. jún. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!