30. heti UH-n azt írták, hogy fejfekvésű a baba. Ez azt jelenti, hogy így is marad, vagy még elmozdulhat? Illetve a méretei alapján majd 3 héttel idősebbnek mondták és súlyra is több az átlagnál?
Mivel egyre kevesebb helye van, az esély is egyre kisebb, hogy átfordul. Nem valószínű, de előfordulhat, ahogy az utolsó pillanatban is befordulhat a baba pl.farfekvésből.
A méretekkel ne foglalkozz, inkább örülj, ha előbb jön akkor is már jólfejlett picurod születik. A súlyra meg pláne nem kell adni, sok tévedésről hallottam már, még 1 kilós különbségről is (1 kilóval kevesebbel született, mint ahogy saccolták a 38. héten). Egyébként a genetikai adottságok a vége felé jelennek meg inkább, ha ti szülők is nagyok vagytok, ő si belehúz :-)
Szia!
Nekem már a 25 heti UH-n fej fekvésű volt (lehet már hamarabb befordult)most vagyunk 32 hetesek és ugyanúgy van.Pont kérdeztem is a dokimat,hogy mennyi az esély rá,hogy átforduljon?Azt mondta,hogy kevés.A méretekkel mi is bajban vagyunk, mert 2héttel nagyobb a babám.De nem foglalkozok vele,egészséges és az a lényeg.Igazi kis vasgyúró lesz belőle.
Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!