A baba hogy kap levegőt odabenn? Azt kapja, amit én beszívok? /Bocs/
:D Bocs, de jót kacarásztam a kérdésen...
Közvetlenül biztosan nem lett semmi baja, de azért erősen ajánlott elkerülni az ilyen helyzeteket.
Inkább próbáld meg ezek után kerülni a vegyszereket!az a káros benne amit belélegzel! Az nem káros ha vmi büdit érzel, csak ha káros anyag van benne!Ezért mondják azt is h ha a hajadat festik akkor is jól szellőző helységben kell!persze ez az ammoniamentes hejfeestékekre nem vonatkozik!
Minden jót!
Olyan munkahelyen dolgozom ahol ártalmas szerekkel is dolgoznak, pl hígító, aceton stb....kismamának hess innen, mert ezek a káros anyagok szépen a méhlepényen felszívódnak. Vagyis beszívod, felszívja a méhlepény, aztán meg a gyermek. Táppénzen is vagyok
Érdemes takarításnál arcod elé tenni valamit.
Momentán nálunk a fürdőszobát a férjem takarítja mióta kismama vagyok. Nincs az a pénz hogy felszívjam a víkőoldót.
Üdv:
22 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!