Mik a kockázatok terhesség alatti rubeola fertőzés esetén?
Sajnos a rubeóla komoly fejlődési rendellenességeket okoz, ha biztos vagy a fertőzésben, sürgősen konzultálj az orvosoddal, mert valószínűleg a terhesség megszakítását fogja javasolni. Nagyon sajnálom!!!!
Veled érzek. :-(
Szia!
Biztos,hogy megfertőződtél?
Mert koraterhességben nagyon veszélyes lehet.
Az enyhe szellemi fogyatékosságtól a súlyosig bármit okozhat a rubeola sajnos.Nem véletlenül félnek tőle.
Dokival beszéltél már róla?
Mert úgy tudom,ők az abortuszt javasolják ebben az esetben.
Nagyon sajnálom,ha baj van,de egy beteg baba még rosszabb
lenne.
Sok szerencsét,üdv
Anyukám amikor az öcsémmel terhes volt, mi betegek voltunk a nővéremmel. Aztán már mentek volna az abortuszra, amit külön engedélyeztek nekik (a 80' években ez nem volt gyakori), és útközben meggondolták magukat. Az öcsém teljesen egészséges és semmi gondja nincs.
CSak hogy legyen egy sikersztori is!
Legjobb ha egyeztetsz az orvossal, genetikai okokból nem csak a 12. hétig lehet elvetetni hanem sokkal tovább, addig sokminden kiderülhet. Igaz, nem a legkellemesebb élmény...
Sajnálom, remélem jó vége lesz a Ti történeteteknek is!
Szia. Tudom rég volt, de mi lett veled? Én most vagyok 6 hetes terhes, és kisfiam rózsahimlőgyanús?
Ha még olvasod tudnál segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!