Debrecenben hol lehet 4D-s ultrahangot csinálni? Mennyibe kerül egy ilyen babamozizás?
Szia!
Én 2 lehetőséget tudok, kezdem azzal, ahol mi is voltunk (és nekünk nagyon tetszett): Dr. Ditrói Péterrel. A honlapjuk címe: www.ditroi.hu, itt elég sok mindent részletesen leírnak (pl. hogy milyen számon lehet bejelentkezni, mi az a 4D-s UH stb). 10.000,- Ft-ot kellett fizetni egy jó órás vizsgálatért, ebben benne van egy normál UH vizsgálat, a 4D-s UH, a DVD (kérhető, hogy az elhangzott szöveg, mármint amit az orvos mond a babáról, az is hallatszodjon rajta)és egy 4D-s fotó. Minden további fotóért külön kell fizetni, ha jól emlékszem 500 Ft./db. Túl sokat szerintem nem érdemes venni, mert a DVD-ről kimerevítve úgyis azt nyomtatjátok ki otthon, amelyiket csak akarjátok. Az időbeosztásuk meglehetősen rugalmas, mi pl. este 7-től tudtunk menni munka után.
A másik lehetőség (én itt nem jártam, úgyhogy nem tudom, hogy milyen): Nap Rendelő, Debrecen, Batthiány u. 14. Hétköznap 15.00-20.00, tel.: 70-9331860. Talán pont itt a gyakorikérdéseken olvastam róla, hogy 12.000,- Ft. a vizsgálat és ebben benne van szintén a DVD és egy fotó...
Remélem tudtam segíteni, üdv.: 33 hetes kismami
Köszönöm a választ!
További jó babaváró heteket:)
Szia én is pont erre készülök lassan, csakhogy sokmindenkitől hallottam, hogy sok helyen végzik, de igazából olyan helyre érdemes menni ahol a monitorok mögött hozzáértő, szakmai tapasztalattel rendelkező emberek vannak.
És ha már ott vagy akkor legyen értelme is ne csak a bébidben gyönyörködj, hanem egyúttal orvosilag is ellenőrzik hogy minden rendben e!!! Én a Klinikára megyek úgy hallottam ott az ott dolgozó professzorok végzik
sok sikert
Szia!
A LÉzer rendelőről én is hallottam, hogy nagyon jó. Tudomásom szerint az egyik legjobb ultrahangos orvos dolgozik ott. Viszont 20 hetes korod előtt nem érdemes menni, mert utána látszik a legjobban, a legszebben.
Boldog babavárást!
Én A Rajnai Magánrendelőt javaslom.Szuper volt az egész babamozi!!!Gyönyörű képek és nagyon klassz DVD sikerült.
www.drrajnai.hu 06-30-9634-482
Én a NAGYERDEI 4D Centrumban voltam. Ott egy klinikai profi ultrahangos dolgozik, csak a klinikainál sokkal modernebb készülékkel.
Nemcsak nagyon kedves a hölgy, de látszik, hogy nagyon érti a szakmáját!
AJÁNLOM MINDENKINEK!
Tel.: 30/4031-763
Debrecen(Nagyerdő), Weszprémy u.22.
Ui.: Úgy tudom, az ultrahang rendelések szerdán és szombaton vannak.
Láttátok már a Nagyerdei 4D Utrahang web lapját!? Nagyon szép!!!
www.nnc.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!