Nagyon fáj a fogam. Ha elmegyek fogorvoshoz mit kezd majd velem? Adhat valamilyen szurit amíg kihúzza? Vagy mi vár rám? 8 heteske
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 12:22
1/9 anonim válasza:
A múlt héten kérdeztem a dokimtól és azt mondta h nyugodtan adhatnak érzéstelenítő szurit.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
És még valami. Van egy pár lyukas fogam is, meg kéne korona 2re. Ilyenkor meg lehet csináltatni? Eddig anyagi okok miatt húzódott sajna.
2009. jún. 17. 12:26
3/9 anonim válasza:
Szerintem a fogorvos tud tanácsot adni, hogy érdemes- e most koronát csináltatni. A töméseket biztos megcsinálja. Úgyis el kell majd menned, ha meglesz a kiskönyved, hogy belepecsételjen. Lehet a töméseket is akkorra halasztja. De a fájós fogad miatt mindenképp menj el!
4/9 anonim válasza:
Szerintem mindent megcsinál.Engem a dokim küldött a fogászatra.
5/9 anonim válasza:
Nekem érzéstelenítő nélkül tömték be illetve cserélték ki a régi töméseimet, kb. 8 hetes lehettem én is. Érzéstelenítőt nem kaptam, mert azt mondta az orvos, ha kibírom, inkább anélkül csinálná, mert akármilyen "biztonságos" soha nem lehet tudni, milyen rendellenességet is okozhat egy éppen fejlődő babánál. Nem mondom, hogy nem fájt, de inkább kibírtam, mint hogy bármi baj legyen. Húzni nem biztos, hogy húz szuri nélkül, lehet nem is kell kihúzni, mert még megmenthető a fog.
6/9 anonim válasza:
Nekem csak tömni kellett két fogamat, 8hetesen fogköveztünk, és megbeszéltünk két időpontott a 12.hét utánra a tömések miatt. 16 és 17 hetesen mentem (ha neked komolyabb, tényleg azonnal ki kell húzni, akkor már most is adni fognak, ha várhat, akkor lehet kitolják még pár héttel)
Addig nem szeret érzéstelenítőt adni a kismamáknak, utána sem, de amit kell azt kell. Minden gond nélkül kezelt az orvosom, és azóta nincs panaszom.
7/9 anonim válasza:
12.45-ös vagyok még. Nekem cserszömörcés öblögetőt ajánlott, az jó a gyulladásokra is, nem is drága (DM-ben kb.5-600.-FT) és nekem nagyon bevállt!
8/9 anonim válasza:
Szia
Nekem sajnos húzni kellet a hátsó fogam 9 hetesen mentem dokihoz azt mondta 12.hét után menjek vissza addig nem akar szurkálni stb
9/9 A kérdező kommentje:
Most indulok dokihoz. Nagyon fáj, nem bírom ki még 1 hónapig, ráadásul közbe nyaralás. A többi ráér nagyjából, de ez az egy nem. Alig aludtam éjjel, annyira fájt.
2009. jún. 17. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!