Terheléses cukorvizsgálat után ilyenek az eredmények.24 hetes vagyok. Éhgyomri 5,9 60' 12,8 120' 9,3 Tudom nem jó . Viszont a vizeletemben nincs aceton se cukor szerencsére. Ugye nem muszáj kórházba feküdnöm lehet sima diétával is kezelni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 20:43
11/16 A kérdező kommentje:
lenne még egy kérdésem bocsi ,ha fárasztó vagyok ,de kezdő vagyok még . Ha ad beutalót akkor a helyi sztk -ás diabetológushoz is mehetek ugye ?Gondolom ott kezdődik minden .
2012. ápr. 6. 22:03
12/16 anonim válasza:
Én azonnal felhívnám a nőorvosomat, mert erre egy fórum olvasói nem fognak tudni választ adni, ez már orvosi eset.
13/16 A kérdező kommentje:
Persze fel fogom keresni csak nekem nem saját dokim van,hanem sztk-ás és hétvégén nem hiszem ,hogy foglakozik velem. De az ünnep véget ér rögtön megyek.
2012. ápr. 7. 10:20
14/16 anonim válasza:
Azért ne pánikolj, ünnepek után menjél, addig pedig vigyázz az étkezésedre, egyél többször kevesebbet.
15/16 anonim válasza:
Szia! 2010. Salgótarján. Engem RÖGTÖN behívtak a terhesgondozóból, hogy 9,2 lett a 120 perces eredményem. Dietetikus, 180 gr CH diéta, két hét múlva 4 napos vércukorprofil (amit még egyszer a 36. hét környékén ismételtünk).
Remélem minden rendben lesz!
16/16 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen gondom, de mikor benn feküdtem a kórházban, akkor ott volt 2 cukros kismama is, akiknek kevesebb volt az értéke tiédnél, mégis felügyelték inkább őket és keményen diétázni is kellett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!