Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírnátok mit/miket egyek...

Leírnátok mit/miket egyek terhesség alatt hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés
Megköszönném!Írhattok gyümölcsöket is de olyan ételek érdekelnének amivel azért "jól lehet" lakni de nem annyira hízlalnak.
2012. ápr. 6. 15:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Még "csak" 7 hetes terhes vagyok, de már 1,5 kilót híztam :( Édességet szinte nem eszek. Néha néha 1-1 csoki ha épp megkívánom. Nem akarok 30kilót felszedni. Segítenétek mit egyek?
2012. ápr. 6. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi a kérdésért, de miért félsz ennyire a hízástól? Ha normál a súlyod és zavartalan lesz (márpedig miért ne lenne!) a terhességed, akkor úgyis csak annyi plusz kg lesz rajtad, ami elengedhetetlen! Vagy nagyon hízásra vagy hajlamos?

A szénhidrát bevitelre kell odafigyelni, igazából attól gyarapszik / gyarapodhat látványosan a súlyod (tésztafélék, krumpli, nehéz zsíros ételek és a CUKOR, beleértve a cukros gyümölcsjoghurtokat, cukros péksüteményeket, cukros házi süteményeket)!

Gyümölcsöt, zöldséges ételeket (pl zöldséges rizses egytálételek), fehérjét bátran fogyaszthatsz, attól nem fogsz elhízni! De szükséges a változatos és tápanyagban gazdag étrend a Pocaklakó fejlődéséhez! Azért természetesen nem kell kettő helyett enni.....

(Én az első terhességem alatt 5 kg-t híztam, kisfiam 3380 g-mal született. Igaz, nagyon vékony alkat vagyok! Most második babámat várom, kíváncsi vagyok mennyi plusz kg-t sikerül majd felszednem!)

Jó babavárást!

2012. ápr. 6. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, én most kezdem a 30. hetemet, plusz 10 kiló van eddig rajtam :) 67 kiló vagyok :) Szerintem ne félj, inkább egyél olyanokat, amik vitaminokat (jó sok vitamint tartalmaz), néha egy-egy tábla étcsokit, az még jót is tesz! Ne vonj meg semmit a picitől! Ne aggódj! Barátnőm 7 hetes terhes, ő 2 kilót szedett már fel.

Ne aggódj, ne görcsölj, a szülőszobából már legalább 5 kilóval könnyebben jössz ki.

2012. ápr. 6. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok és 47 kiló.de nem szeretnék nagyon elhizni., írjátok pár ételt amit ebédre lehet enni de nem hízlal? ! Főtt kamara gondolok.előre koszonom
2012. ápr. 6. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

7 hetes vagyok, en is hiztam mar.

A lanyommal is az elejen kezdtem el hizni (165 cm vagyok, normal alkatrol), 18 kg-ot hiztam, szules utan egy honappal mar semmi nem volt rajtam. A szoptatas befejezese utan meg atestem a sovany kategoriaba, jo ha vagyok 50 kilo.

Most sem aggodok, le fog menni ezuttal is.

En egyebkent csak barna kenyeret eszek, edesseget szinte soha, sok gyumit, es repat :)

2012. ápr. 7. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!