Van koztetek olyan kismama, aki aug. Végére van kiirva, mint én (aug.24. )? Ki, hogy érzi magàt, hogy àlltok a babacuccok beszerzésével?
Bocsi, nem fogok a kérdésedre válaszolni, csak én 4 éve aug. 24-re voltam kiírva, bár végül a fiam 29-én érkezett. :) Most meg szeptember 24-re vagyok kiírva, de mivel nálunk már van egy gyerek, így minden megvan.
Boldog babavárást kívánok!!! :)
Szia!
Nekem a nővérem augusztus 26-ra van kiírva :)
Már vett pár babaruhát, de még nem sokat, mivel eddig még nem tudjuk, hogy kisfiú lesz, vagy kislány. A doki nem akarta megmondani, most megyek vele ultrahangra, hogy megmondják :)
Már elég nagy a pocakja, ahhoz képest, hogy még csak félidőben van. A babaszoba készül már, kiságyat most rendelik, meg hozzá a bútorokat. Jól érzi magát, mostanában piciket keményedik a hasa, nagyon pici kis görcsökkel. Szed magnéziumot, minden rendben van. Már mozog sokat a baba, igaz még nem látszik, csak ő érzi :) Éjjelente alig tud aludni, pisilni megy óránként. te hogy érzed magad? Mekkora már a pocakod? Vettetek már valamilyen ruhácskát? Babaszoba?
Szia!
Én augusztus 21-re vagyok kiírva. Tegnap voltam 20hetesen UH-n. Minden rendben volt,de nem mutatta meg mi van a lába közt. :)
Van babakocsink meg kiságyunk és semmi másunk. Most akartam elkezdeni vásárolni,de mivel nem derült ki a neme,így várunk 3 hetet,mert akkor kell visszamennem UH-ra.
Amúgy a közérzetem jó,teli vagyok energiával,de ha túlpörgök,rögtön elkezd szurkálni a hasam és jelzi,hogy jó lenne egy kicsit pihenni.
A baba így egyre aktívabb.Néha egy kicsit el is deformálódik a hasam.Szoktuk hallgatni a szívhangját.
Szia!
Én is augusztus 24-re vagyok kiírva!! :)
Mi még nem tudjuk a babánk nemét, de talán két hét múlva!!
Mi kislányt szeretnénk! :)
Én jól érzem magam, csak mindig tudnék aludni, lehet az éjszakai 2-3 felébredés(pisilni kell!!) is hozzájárul ehhez!
Nekünk már meg van: kiságy,4részes ágynemű garnitúra,babakocsi,légzésfigyelő,cumisüvegek,szopipárna,meg nem tudtam ellenállni egy fürdetős törölközőnek!
Ruhákat a férjem egyik rokonától kapunk,csak arra várunk, hogy mi lesz a kis pöttöm!
A szobafestés is még várat magára!
De már olyan szívesen vásárolgatnék babaholmikat! :)
És te hogy érzed magad? Első baba lesz?
Szia!
Mi is augusztus 24-re vagyunk kiírva. Első baba, aki kislány lesz :) Már van pár darab kisruhánk, de majd májusban szeretnénk elkezdeni vásárolgatni. Már nagyon sokat mozog, apa is érzi.:)
Mi nem tapasztaltunk semmi panaszt eddig...
Ti voltatok már 4d uh-n?
Mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!