Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van koztetek olyan kismama,...

Van koztetek olyan kismama, aki aug. Végére van kiirva, mint én (aug.24. )? Ki, hogy érzi magàt, hogy àlltok a babacuccok beszerzésével?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem fogok a kérdésedre válaszolni, csak én 4 éve aug. 24-re voltam kiírva, bár végül a fiam 29-én érkezett. :) Most meg szeptember 24-re vagyok kiírva, de mivel nálunk már van egy gyerek, így minden megvan.

Boldog babavárást kívánok!!! :)

2012. ápr. 4. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a nővérem augusztus 26-ra van kiírva :)

Már vett pár babaruhát, de még nem sokat, mivel eddig még nem tudjuk, hogy kisfiú lesz, vagy kislány. A doki nem akarta megmondani, most megyek vele ultrahangra, hogy megmondják :)

Már elég nagy a pocakja, ahhoz képest, hogy még csak félidőben van. A babaszoba készül már, kiságyat most rendelik, meg hozzá a bútorokat. Jól érzi magát, mostanában piciket keményedik a hasa, nagyon pici kis görcsökkel. Szed magnéziumot, minden rendben van. Már mozog sokat a baba, igaz még nem látszik, csak ő érzi :) Éjjelente alig tud aludni, pisilni megy óránként. te hogy érzed magad? Mekkora már a pocakod? Vettetek már valamilyen ruhácskát? Babaszoba?

2012. ápr. 4. 12:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Nalunk màr alakul a babaszoba,még kikell festeni és berendezni.. igazàbol még gyakorlatilag semmit nem vettunk,az orvos azt mondta,h làny lesz,bàr mind2en fiut szerettunk volna..,mindegy,fo az egészség! amugy én is jol vagyok,mondjuk egy rosszullétem,hànyingerem nem volt,gyakran jàrok pisilni én is,foleg éjjel zavaro,legalàbb 2szer,3szor felkelek emiatt..A babàm nekem is sokat fickàndozik,bàr apa még nem érzi :)) Szerintem nekem is nagy a hasam,bàr ha felvagyok oltozve,nem mondani meg,h terhes vagyok,csak ugy néz ki,h nagy a 'belem',mint aki jol bekajàlt :D
2012. ápr. 4. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én Augusztus közepére vagyok kiírva, védőnő 11.-ét számolt, a doki mondott már 15 és 17.-ét is! Majd meglátjuk! :-) Eddig csak a kiságy és a babakocsi van meg, semmilyen ruhát nem vettünk még, de már tudjuk h kislány lesz! Nagyon örülünk neki, főleg én, mert annak drukkoltam! Tegnap jelentkezett az előtejem először és még éjszaka is foltos lett egy kicsit a pólóm, szóval ma megyek és veszek melltartóbetétet. Amúgy jól vagyok, néha van még hányingerem de nem vészes. Az első 15 hetet végig hánytam! Néha görcsölgetek, ami borzasztó aggasztó, pedig tudom h normális, akkor Magne B6-ot veszek be és elmúlik. A 15. héttől érzem mocorogni, de a sajnos kicsit husis vagyok ezért senki nem látja még hogy áldott állapotban vagyok, pedig már a 21. hétben vagyok. A mellső falon tapad a lepényem, remélem azért majd a kívülállók érzik mocorogni a picit! :-)
2012. ápr. 4. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én augusztus 21-re vagyok kiírva. Tegnap voltam 20hetesen UH-n. Minden rendben volt,de nem mutatta meg mi van a lába közt. :)

Van babakocsink meg kiságyunk és semmi másunk. Most akartam elkezdeni vásárolni,de mivel nem derült ki a neme,így várunk 3 hetet,mert akkor kell visszamennem UH-ra.

Amúgy a közérzetem jó,teli vagyok energiával,de ha túlpörgök,rögtön elkezd szurkálni a hasam és jelzi,hogy jó lenne egy kicsit pihenni.

A baba így egyre aktívabb.Néha egy kicsit el is deformálódik a hasam.Szoktuk hallgatni a szívhangját.

2012. ápr. 4. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Sya, én is aug. 24-re :)Én nagyon jól érzem magam...a baba holmik már lassan lesznek, de még nem sietem el :) Boldog babavárást!
2012. ápr. 4. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is augusztus 24-re vagyok kiírva!! :)

Mi még nem tudjuk a babánk nemét, de talán két hét múlva!!

Mi kislányt szeretnénk! :)

Én jól érzem magam, csak mindig tudnék aludni, lehet az éjszakai 2-3 felébredés(pisilni kell!!) is hozzájárul ehhez!

Nekünk már meg van: kiságy,4részes ágynemű garnitúra,babakocsi,légzésfigyelő,cumisüvegek,szopipárna,meg nem tudtam ellenállni egy fürdetős törölközőnek!

Ruhákat a férjem egyik rokonától kapunk,csak arra várunk, hogy mi lesz a kis pöttöm!

A szobafestés is még várat magára!

De már olyan szívesen vásárolgatnék babaholmikat! :)

És te hogy érzed magad? Első baba lesz?

2012. ápr. 5. 11:57
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Mi is augusztus 24-re vagyunk kiírva. Első baba, aki kislány lesz :) Már van pár darab kisruhánk, de majd májusban szeretnénk elkezdeni vásárolgatni. Már nagyon sokat mozog, apa is érzi.:)

Mi nem tapasztaltunk semmi panaszt eddig...

Ti voltatok már 4d uh-n?

Mindenkinek boldog babavárást!

2012. ápr. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!