Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha görcsöl a hasad (mert...

Ha görcsöl a hasad (mert mondjuk elvetélsz) az rögtön a görccsel együtt jár a vérzés is? Vagy pár nap múlva jön a vérzés?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 11:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálam úgy volt,hogy pecsételtem az orvos csak Rutascorbint adott. Majd egy hét múlva iszonyú erős görcsök jöttek rám, azt hittem meghalok :( és akkor ki is jött minden.

A mostani terhességemnél,nekem sokszor fájt az elején a pocim. Ha takarítottam hosszabb ideig ha sokat vásároltam a boltba és cipeltem haza.De a magneb6 és a pihenés segített. Most már nincs ilyen.

Ilyenkor az elején lehet attól is görcs ,hogy emlékszik a tested és olyan tüneteket produkálsz mintha menstruálnál de persze nem fogsz :) vagy nyúlnak a szalagok stb.

Ilyenkor vegyél be Magne B6-ot és pihenj le.

Viszont ha erősebb görcsök jönnek rád ami nem múlik el pihenés alatt se és főleg ha barnázol akkor egyből doki. Boldog babavárást.

12 hkm

2012. ápr. 4. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok

Köszi, már azért valamennyire túltettem magam, de elfelejteni nem fogom. :( Viszont azóta már van egy 3,5 éves kisfiam és szeptemberre érkezik a kistesója! :D

Neked viszont nagyon gratulálok a babákhoz!!!! :D Mostmár kicsit bánom, hogy írtam, mert meg is ijeszthettelek volna. Csak azért írtam, hogy nekem akkor nagyon mondták, hogy nincs baj és mégis volt. Az enyhébb menzis görcsök tényleg normálisak még az első trimeszterben, hiszen kezdenek a szervek átrendeződni, készül a tested a babák kihordására. Ahogy írták fentebb is, a méhet tartó izmok, szalagok nyúlnak, feszülnek, ezek okozhatnak kisebb görcsöt, amin tényleg a magnézium és a pihenés segít. Ha neked elmúlt a magnéziumtól, akkor valószínűleg csak erről volt szó! :) Ha viszont nagyon erős görcs van, azt már érdemesebb megnézetni, nekem annó csak egy pár pillanat volt az egész, de összegörnyedtem. Ráadásul nem is csináltam semmi különöset, a tévét néztem. Tehát görcs és görcs között is van különbség!

Nagyon boldog babavárást kívánok neked és jó egészséget! Hihetetlen kaland vár rátok! :D

2012. ápr. 4. 12:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 2 hete történt :(

Vasárnap délben nagyon kicsit görcsölt a pocim. Délutánra már fokozódott de hol volt-hol nem. 5 órakor észrevettem, hogy egy minimális barnás folyásom van. Rögtön mentünk az ügyeletre. Ott azt mondták semmi gond.

Másnap az uh-n nem volt szívhang (8 hetesen történt mindez és csak a 12. heti uh-n tudtam meg). A barnázás kicsit erősödött, majd szerda estére már véreztem is. Csütörtökön missed ab lett a vége.

A pocak görcsölés nekem is volt az elején, de az akár méh növekedése is lehet.

2012. ápr. 4. 13:04
 14/19 A kérdező kommentje:
jaj... most már kicsit félek. :( De még nincs vérzés se barna.... jaj nem tudom mit csináljak. Orvoshoz azért nem merek menni nehogy lecsesszen hogy túlreagálom, várok asszem holnapig...ha lesz még valami gond akkor mindenképp elmegyek. csak félek attól is hogy nem e árt nekik a sok ultrahang, mert hétfőn voltam és előtte csütörtökön is volt egy ultrahang.
2012. ápr. 4. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:

13. vagyok

Nem félj attól, hogy lecsesz a doki. Ő azért dolgozik, hogy ha gondod van akkor segítsen. Még ha ostobaság is, akkor is merd megkérdezni, mert bajt előzhetsz meg.

Az ügyeleten nekem is azt mondta a doki, hogy túlaggódom a dolgot. És én hittem neki.

Ha úgy érzed, hogy el akarsz menni hozzá, akkor ne félj tőle. Ha meg bunkó lenne, akkor keress másikat. De ez csak az én véleményem.

2012. ápr. 4. 13:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja és fő a pozitív hozzáállás. Minden rendben lesz :)
2012. ápr. 4. 13:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!! Igen csak pozitívan!! ;) Minden rendben lesz!!!! Sok sikert neked/ nektek is!!!!
2012. ápr. 4. 14:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiamnál én is görcsölgettem többször(mint amikor meg akar jönni),de vérzés,barna soha. Nem is lett semmi gond,már 2 éves nagyfiú. :)

2012. ápr. 4. 20:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Szia. Gratulálok a kisfiadhoz!! :) Remélem nálam sem lesz gond ebből! Köszi a válaszod! Megnyugtató volt! :)
2012. ápr. 5. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!