Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ferfi vagy no az idealis...

Ferfi vagy no az idealis szulesz nogyogyasz?

Figyelt kérdés
En mindig ugy gondoltam hogy egy no (foleg ha gyermeket is szult,jobban at tudja azt elni mint egy ferfi aki csak tanulta a mesterseget...
2009. jún. 16. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

abszolút a férfi

el se tudom képzelni, hogy női orvosom legyen!

2009. jún. 16. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Férfira szavazok én is! Vannak persze kedves, jófej doktornők is, de én az ellenkezőjéről sokkal gyakrabban hallok. Egy nő sose (na jó, ritkán) kezel úgy egy másik nőt, mint egy HÖLGYET, nem lesz vele segítőkész, figyelmes, türelmes. Egy pasi talán pont hogy azért előzékenyebb, mert ő sose élheti azt át, mint egy nő (menstruáció, szülés, tehesség) ezért az neki egyfajta "misztérium" marad, amiben ő mindig csak külső szemlélő lehet. A női doki meg úgy van vele, hogy ezek nem nagy ügyek.
2009. jún. 16. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is férfi! Mindkettő kiváló orvos lehet, de nekem egy férfi megnyugtatóbb! Egy nyugodt, türelmes férfihang valahogy jobban bejön szülés közben, mint egy női hang! Ez persze teljesen szubjektív, és abszolút érhető, ha másnak más jön be.
2009. jún. 16. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Szerintem ez egy elég nehéz kérdés,hiszen a nőgyógyászok 95% férfi.Így a maradék 5% nőből persze,hogy arányaiban több a "rossz" tapasztalat.

2009. jún. 16. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem előzőleg férfi nőgyógyászaim voltak. Az elsőt otthagytam, mert nagyon elegem lett belőle. A 2. pedig normális volt, csak kiköltözött családostól külföldre. Most várom a babánkat és a sors egy női dokival hozott össze. Nagyon kedves, korrekt, meg vagyok vele elégedve szakmailag is. Szóval nekem mindkettőből kijutott, és nem nem függő, hanem emberfüggőnek tartom a hozzáállást.

Boldog babavárást mindenkinek!

37 hetes kismami

2009. jún. 16. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen nő, el sem tudnám képzelni, hogy férfi nőgyógyászom legyen!!
2009. jún. 16. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem férfi a nőgyógyászom több éve. nála is szültem, és most is nála is fogok. szóval én férfira szavazok

de van ismerősöm, aki nőnél szült, és teljes mértékben meg volt vele elégedve

2009. jún. 16. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintunk is ferfi,nekem is az van evek ota es maximalisan megvagyok elegedve vele!
2009. jún. 16. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is férfi, mert egy nőnek képes lennék nyavalyogni, vagy ellene fordulni, de egy pasinak nem. Tudom, hogy hülyeségnek tűnik, de ebben a helyzetben a férfi nyugalmat áraszt. a múltkor egy nő vizsgált meg. Nagyon furcsa volt és nem volt empatikus.
2009. jún. 16. 20:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nő a nőgyógyászom, de csak mióta terhes vagyok azóta járok hozzá, azelőtt férfi volt, több is. Szerintem sem nem függő, hanem ember függő ez a dolog. Úgyanúgy lehet érzéketlen egy férfi nőgyógyász mint egy nő. Nem ezen múlik. A lényeg, hogy mindenki meg legyen elégedve azzal akit ő választ, függetlenül attól, hogy az férfi vagy nő.
2009. jún. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!