Veszélye a babára ha sokat megyek-mozgok még mindig? 36hetes vagyok
Te érzed, hogy mit bírsz.
Fizikálisan nem ártasz, ha bírod,mozogj. Van aki pörög végig.
Amíg nincs gond, pl nincs nyitva a méhszáj, pörögj csak, de óvatosan. De onnan jobb lenne pihenni:-)
Jajj,ne butáskodj!Miért kellene felelőtlennek érezned magad?A várandósság a világ leg természetes,és a rohanó életünkben az egyike az ösztönös dolgoknak.Hidd el,érzi az ember,hogy mikor elég!
Az én életvitelem is elég jövős menős,fárasztó.Már be kell iktatni du-i csendes pihenőket,ha tudok,de amúgy minden mehet a maga útján.Mindig érzem,hogy mikor elég valami.Ha meg nem,akkor azért van az édes kislányom,hogy jó nagyokat rúgjon belém,és olyan helyekre feszítse ki magát,ahol érzi,hogy fáj.Nah akkor tudom,hogy elege volt a mászkálásból.
A jóslófájások,és a leereszkedés,akár arra is utalhat,hogy a kiírt időpont előtt ékezik,de azt hiszem ezt nem fogod bánni:)De akár még végig is mehet a 40 hét.
35 hetes kismama
Osztom az utolsó válaszoló véleményét.
Semmit nem számít mennyit mozogsz-attól még lehet nehéz a szülés:(
Én a fiammal végig mozogtam, nagy háztartás, óriási kert...séták a falú másik végébe-rokonokhoz.
Mégis olyan nehezen szültem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!