A joslofájás mindenkinek nagyon fáj? Mert én is érzek kisebb görcsöket de ez nagyon minimális. Ez joslo lehet? 37 hetes km.
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 14:46
1/3 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, a műszer kimutatta és kérdezték is, hogy érzem-e, mert elvileg már kellett volna. Aztán szülésnél a műszer által kisebbnek mutatott fájásokat is sokkal jobban éreztem. Hát, nem tudom, biztos valami más tudatállapotban voltam akkor.
2/3 anonim válasza:
Ha fekszem jobban érzem a fájásokat, mint bármely más pozícióban.
Én is néha csak meglepődök, hogy a CTG erős fájást ír, én meg nem érzek semmit se :-)
38+4 hetes km
3/3 anonim válasza:
39+5 hetes vagyok. Mostanában már van, hogy felébredek rá, bár felszínesebben is alszom, mint szoktam.
A 32. héttől vannak kb jóslóim. Van, hogy akár 20x egy nap, de olyan is, hogy csak néhányszor vesem észre és nem is erősek, csak úgy vanogatnak.
Ha mozgok, akkor kevésbé tűnnek fel, mint ha ülök (38 hetesig dolgoztam, sokat ültem) vagy fekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!