Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2012. június-júliusban szülő...

2012. június-júliusban szülő kismamák, hogy vagytok? Még kb.3 hónap van, én már kezdek izgulni, hogy mi lesz. Sote 2-re jár valaki terhesgondozásra, vagy fog valaki ott szülni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Júli 22-re vagyok kiírva, UH szerint Júli 17. Eddig minden rendben van, jól van mindenki. Már nagyon várjuk, hogy megszülessen a kisfiúnk és, hogy a kezünkben tarthassuk. Az Uzsoki kórházban fogok szülni.

Üdv: 25 hkm

2012. ápr. 3. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi június 24-re vagyunk kiírva, első baba, és kisfiúcska :)) Izgatottan várjuk, a kelengye nagy részét már beszereztük...Mi nagyon jól vagyunk, most kezdett el jelentkezni egy kis hátfájás, de nem vészes. A pocakom viszont hatalmas :D Egy boldog kismami :)
2012. ápr. 3. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én júni 11-re vagyok kiírva, de aggódik nagyon a dokim és a szülésznőm is, hogy május közepééig húzzam ki, mert nyitott a méhszájam és sajnos a sok magnézium mellett is keményedek, sőt már josló fájásaim is voltak... Második baba lesz, van már egy kétévesem. Mellette sajnos nem lehet annyit pihenni, amennyit kéne. Nekem feküdni nagyon nehéz, mindenhol fáj és sehogyse kényelmes. Ha végre megtalálom azt a pózt, ami nekem valamennyire jó, akkor tuti a kisfiam a pocakban felháborodik és rugdos, hogy neki ez nem kényelmes, adjam vissza a helyét! :D A kórházi csomagot most a hetekben fogom összerakni, a babakelengye nagyjából már meg van, pár dolog hiányzik csak. Én a Szent Imrében fogok szülni.

További szép és kellemes babavárást nektek!!! :)

2012. ápr. 3. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Jún. 21-re vagyok kiírva és a Sote 2-re járok és ott is fogok szülni! Én is kezdek már izgulni! Te mikorra vagy kiírva és kinél fogsz szülni?

2012. ápr. 4. 00:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Én július 9 re vagyok kiírva, első babám, kisfiút várok és a Sote II. fogok szülni, szülésznőm is van. Nekem probléma mentes a terhességem, semmi bajom sincs. Most csináljuk a gyerekszobát, én nem hagyok semmit sem az utolsó hónapra. :)

Boldog babavárást nektek!

2012. ápr. 4. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem kiírtak június 9-ére. Elvileg akkor leszek 40 hetes.
2012. ápr. 6. 18:59
 17/18 iringo03 válasza:

sziasztok!

én június végére vagyok kiírva, a sote2-n fogok szülni, nálam is van már keményedés gyomorsav. most kezdek el én is izgulni, olvasni a szülésről.

2012. ápr. 21. 21:06
 18/18 anonim ***** válasza:
miért izgulsz? én 3x szülök júniusban, de az 1. szülés elött sem féltem.
2012. ápr. 21. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!