Lehet azt erezni hogy a baba megfordult a vegleges fejfekvesu poziciojaba?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok es ezelott harom hettel meg lennt voltak a labacskai,tegnap oriasiakat bukfencezett,vajon megfordult?2009. jún. 16. 11:25
1/5 anonim válasza:
Simán lehet. Engem mindenfélével ijesztgettek, hogy majd mennyire fáj ha befordul, ennek ellenére a 32. hetes UH-ra sikerült befordulnia észrevétlenü. Előtte 1 hónappal még faros volt. Ha meg rendes nagyokat ficánkol, tuti helyezkedik! Ha máshol érzed a mocizásokat, mint eddig, akkor nagy valószínűséggel irányban van.
2/5 anonim válasza:
Nekem már a 28.héttől úgy van,de én nem éreztem,mikor fordult be.
Azt viszont mostmár érzem,hogy a faja nyomja a hólyagomat,és hogy forog. Szerintem ezeket Te is érzed,vag yfogod érezni.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én 24 hetesen mentem uh-ra és már akkor mondták hogy befordult. Jó korán, nem éreztem semmit, azt sem vettem észre hogy a kis lábacskái fent rugdosnak, aktív baba volt míg bennt volt.
12 hetes baba anyukája:)
4/5 anonim válasza:
Nekem a 27.uh_n még faros volt.A 31. hetin már fejvégű.Előtt kb.10 nappal volt pár óra külömbséggel 2 görcsöm hogy levegőt sem kaptam.De pár másodpercnél nem tartottak tovább.A dokim azt mondta hogy lehetséges hogy akkor fordult be,mert azóta sem éreztem ilyet.Viszont az előző két terhességemnél nem volt hasonló érzésem.Mikor hogy én azt mondom.Ez ugyanolyan mint hogy a terhességek sem egyformák.Boldog babavárást.
5/5 anonim válasza:
Én a tükörbe nézve vettem észre a változást. lejjebb csúszott a hasam és totál más formát vett fel. Ami jó benne, hogy végre úgy érzem kapok levegőt:), viszont aggódok is hogy bármikor beindulhat a szülés. 36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!