Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha fogorvoshoz megyek, ingyen...

Ha fogorvoshoz megyek, ingyen van az ellátás? És ha igen, ez csak a körzeti rendelőre vonatkozik? Valami papírt kell vinni?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 15. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen csak a körzeti van ingyen. A kiskönyvet vinni kell, mert a fogdokitól is kell bele pecsét.
2008. ápr. 15. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:

A körzeti van ingyen, vagyik ott is orvosa válogatja. Van ahol semmit nem kell fizetni, van ahol mindent ki kell, van ahol vizitdíjat kell, van ahol azt sem, nekem pl az anyagdíjat kellett kifizetnem, így 2000 ft volt egy tömés, a következő meg 2300, mert ott már vizitdíjat is kért, mert hogy egy van ingyen.

TEhát abszolut orvosa válogatja.

És a kiskönyv kell, pecsétel bele.

2008. ápr. 15. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Kiskönyv kell, nekem nem pecsételt bele. Én lézerrel tömetem be a fogam jövő héten, mert van egy pici lyuk, azért kell fizetnem, az amalgánért nem kellett volna.

Minden jót!

2008. ápr. 15. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem kettőt tömtek, fehér tömést tett bele, egy forintot sem kellett fizetnem. Felhívta a figyelmemet, hogy a körzeti fogorvosnál a kismamának minden ellátás ingyen van.
2008. ápr. 15. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:

szia! :) én éppen ma voltam a szentkirályban (8.ker), kismamaként ingyen volt az ellátás, és fehér tömést kaptam! :) meg pecsétet a kiskönyvembe :). elvileg ingyenes kellene hogy legyen azon intézményekben, amik sztk alapon működnek. ki is szoktak rakni egy táblát, hogy tb ellátásra szerződött a hely. amúgy azt hiszem itt a szentkirályban mindenkit ellátnak, függetlenül a lakhelytől, hétközben menj (ha nincs messze neked)délelőtt reggel 8-10-ig vagy délután 2-től érdemes betegfelvételre menni, akkor azonnal megcsinálják, vagy ha nagyon sokan vannak, időpontot kapsz. a korábbi rossz tapasztalatom ellenére, most jobb az ott dolgozó gárda, nem fájt, nem kínoztak és még kedves is volt a dokinő :). hétvégén ha jól tudom egész pest megyében csak náluk van ambulancia, viszont olyankor csak húznak és gyökérkezelnek. ha nem nagy a gondod, hétközben menj.

üdv

31 hetes mami :)

2008. ápr. 16. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!