Vasban dús ételeket kell ennem, pontosan akkor miket kell ennem?
Nekem a védőnő azt mondta, hogy kiló számra egyem az almát. Fini idaredet eszek, ami édes ropogós, és mellessleg vízhajtóhatású is! ezt ajánlhatom! :))
30 hetes kismama
Bocsi de mi az a fini idared:))))????
én is enném ha ilyen jó csak áruld el mi az
fini = finom
idared = egy almafajta
Hát én is kilószámra eszem az almát, több hónappja(gála-nekem ez a kedvencem). De semmi változást nem eszközölt.
Sőt,még kevesebb a vasam (amelett, hogy szedek rá bogyót is).
Így én önmagában az almát kevésnek tartom.
Nekem is a vöröshúsokat javasolta az orvos (mint utolsó lehetőség-csak én nem eszek ilyeneket).
Marad a spenót, sóska, piros bógyos gyümölcsök (fagyasztva), ill. ajánlotta nekem az ismerősöm egy hipp italt (kismamáknak, a nevét sajna nem tudom, dm-ben lehet venni-állítólag az is jó).
Ill. még ezekben van
Hal, tengeri ételek, teljes gabonák, szárnyashús, hal, máj, tojás, zöld leveles zöldségek, vastartalmú kenyérfélék, rizs, burgonya, búzacsíra, paradicsom, osztriga, mandula, mogyoró, sovány marha-, birka hús-, szardínia,
bab, csicseri borsó, lencse, tofu, brokkoli, borsó, újhagyma, kesu-dió, napraforgómag, szárított barack, mazsola, füge...
(lehet, hogy valamit 2x írtam-másoltam őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!