Bőrelváltozás terhesség alatt, normális?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm azt mondta, igen, mert neki jobban kijöttek az anyajegyei terhesség alatt, meg a szeplője is. Rajtam van néhány piros pötty (nem tudom, mi a neve, vérfolt (?) , talán nektek is van ilyen), mostanában viszont több jött ki és az egyik kidülled, ez gond vagy normális?2009. jún. 15. 21:36
1/5 anonim válasza:
Szia!
Igen normális! Nekem is egy-két anyajegyem megnőtt egy kicsit. De a szeplőim nem jöttek elő ezidáig! Jobban kell figyelni a fényvédő használatára ilyenkor. Én legalábbis félek hogy aza rcomon elő ne jöjjön májfolt.. sajnos ez is előfordulhat... de szülés után sok bőrelváltozás el is tünik! 17 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Nekem rengeteg apró szeplőszerű pöttyöm lett, pedig eddig is voltak kisebb-nagyobb anyajegyeim bőven, de ilyenek nem. Illetve pigmenthiányom is lett pár helyen, ott meg tök fehér vagyok :S
3/5 anonim válasza:
Májfolt, illetve csúnya kis szemölcsök... + totál szétszakadt bőr. Ezek szerint a piros pöttyöknek és a szeplőknek max. 4 hetük van, mert ezidáig nem jelentek meg... :( :)
36 heteske
4/5 anonim válasza:
Új anyajegyek,piros foltok,szeplők,sőt még a szőröm is több lett.
Szülés után elkezd helyreállni,na de ez nem sikerül azonnal.
5/5 anonim válasza:
Rajtam egy csomó aprócska anyajegy jött ki és egészen szülésig a jobb kezemen fent hámlott a bőröm. Nem fájt, se semmi csak csúnyán hámlott, kenhettem bármivel. Szülés után mint amit elvágtak úgy vége is lett. Fura volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!