Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bőrelváltozás terhesség...

Bőrelváltozás terhesség alatt, normális?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm azt mondta, igen, mert neki jobban kijöttek az anyajegyei terhesség alatt, meg a szeplője is. Rajtam van néhány piros pötty (nem tudom, mi a neve, vérfolt (?) , talán nektek is van ilyen), mostanában viszont több jött ki és az egyik kidülled, ez gond vagy normális?
2009. jún. 15. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen normális! Nekem is egy-két anyajegyem megnőtt egy kicsit. De a szeplőim nem jöttek elő ezidáig! Jobban kell figyelni a fényvédő használatára ilyenkor. Én legalábbis félek hogy aza rcomon elő ne jöjjön májfolt.. sajnos ez is előfordulhat... de szülés után sok bőrelváltozás el is tünik! 17 hetes kismama

2009. jún. 15. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg apró szeplőszerű pöttyöm lett, pedig eddig is voltak kisebb-nagyobb anyajegyeim bőven, de ilyenek nem. Illetve pigmenthiányom is lett pár helyen, ott meg tök fehér vagyok :S
2009. jún. 15. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Májfolt, illetve csúnya kis szemölcsök... + totál szétszakadt bőr. Ezek szerint a piros pöttyöknek és a szeplőknek max. 4 hetük van, mert ezidáig nem jelentek meg... :( :)

36 heteske

2009. jún. 15. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Új anyajegyek,piros foltok,szeplők,sőt még a szőröm is több lett.

Szülés után elkezd helyreállni,na de ez nem sikerül azonnal.

2009. jún. 16. 06:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Rajtam egy csomó aprócska anyajegy jött ki és egészen szülésig a jobb kezemen fent hámlott a bőröm. Nem fájt, se semmi csak csúnyán hámlott, kenhettem bármivel. Szülés után mint amit elvágtak úgy vége is lett. Fura volt:)
2009. jún. 16. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!