10. héten normális ha csökken a mellfeszülés és a gyomorégés? Nem csak a 12. héten kellene ezeknek elmúlni?
Szia!
Nem feltétlen csak a 12. hét után múlnak el ezek a dolgok. Nekem is hamarabb elmúlt, és alig volt. Sőt az első terhességemnél egyáltalán nem is voltak tüneteim. Amíg görcsöket és vérzést nem tapasztalsz, addig minden rendben van!! Örülj neki, hogy jól vagy, és élvezd a terhességed!!
Kellemes babavárást!!
Nagyon is változó, kinek mikor múlik el, sokan tapasdztaltunk hasonlót, ne aggódj, hanem örülj. Nekem is korábban elmúlt, de 5 hónaposan pár hétre visszajött. bár akkor nagyon ideges időszakom volt, lehet az is hozzájárult.
Boldog babavárást!
Ne aggódj, a tünetek jönnek mennek. Elképzelhető, hogy holnapra megint feszül a melled, nekem is volt, hogy napokig nem volt semmi bajom, aztán egyszercsak kezdődött előlről.
Kellemes babavárást kívánok!
nekem a mell feszülés 9 hetesen elmúlt, a hányinger elmúlt 10 hetesen, és most 3 napja vissza jött, sőőőt ma reggel megint hánytam :S
12hkm
Igen normális.
Nekem a 9.hét volt a legrosszabb.Azután enyhülni kezdett észrevehetően minden panaszom.
Most vagyok a 11. hétben és csak alig érzek rosszúllétet egy-egy órára azért visszatér,de közelről se olyan rossz.
"A HCG mennyisége leesik a 10-11. terhességi hét környékén. A HCG mennyisége csak a terhesség korai idöszakában duplázódik kb. 6000 mIU-ig. Innentöl kezdve a 10-11. terhességi hétig csak lassan növekszik, majd ezután leesik. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!