Mit jelentenek ezek a rövidítések? K/1, K/M?
Figyelt kérdés
A terhesgondozáskor szokta a doki a kiskönyvbe írni ezeket,de ma nem az eddig megszokottat (K/1)írta,hanem a K/M-et.És olyan furcsán kérdezte meg,hogy mennyi idős terhes is vagyok?
A méh fundusa és a magzat fekvése sorokba szokták írni,de nem tudom,hogy tényleg az-e,vagy csak ott van hely.
2012. márc. 28. 18:24
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
a k1 azt jelenti,hogy köldök alatt 1 ujnyival,a k/m meg hogy köldök magasságába!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,így már érhető!
Közben találtam egy oldalt(védőnői),ahol azt írják,hogy 24 hetesen van általában a köldök magasságában.Így már értem a doki kérdését! 21 hetes vagyok.
2012. márc. 28. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!