Terhesség esetén meddig marad fent a homérséklet? Még csak a 34. napon vagyok, van 3 +tezstem, s ma reggel 2 tizedet esett a hom.
Jaj, hagyd a hőmérőt, csak felidegesíted magad vele! 2 tized ide oda nem jelent semmit, nekem pl fel sem ment a hőm, mégis terhes vagyok:) ez nagyon egyénfüggő, semmilyen következtetést nem lehet levonni belőle!
Biztosan rendben lesz minden, pihenj sokat és edd a sok vitamint! Gartula és minden jót!
17 hetes + 18 hós
Szia!
Egyetértek az előttem szólóval: most már ne mérd a hődet, mert csak feleslegesen aggódni fogsz!
Mindenki szervezete másként reagál, nincsen rá recept. Van akinek vannak tünetei, van akinek szinte semmi. Van akinek stabil a hőmérséklete, van akinek ugrál egy kicsit!
Pihenj, szedj terhesvitamint és egyél sok gyümölcsöt, zöldséget!
A 7. hét körül pedig keress fel egy orvost (csak akkor várj addig, ha addig semmi baj jelét nem látod), addigra már lesz szívműködése a babódnak. :)
Minden jót!
Üdv.
22 hetes km
Koszonom a válaszokat! Igazatok van, minek fogom magam csak idegesíteni miatta. Amúgy még én sem merem magam beleélni.
Mindenkinek boldog babavárást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!