18 hetes genetikai uh-t hol csináltattátok, meddig tartott, mit vizsgáltak, mennyibe került?
Nekem már van egy kislányom, most várjuk a következő babánkat. Minden kötelező uh vizsgálatot a Mátyásföld Klinikán (Bp, XVI. ker) csináltatunk. Először azért mentünk oda (2010 februárban), mert integrált tesztet is szerettem volna csináltatni, és ott lehetőség volt erre, valamint a 12. heti uh-ra is. Utána automatikusan adódott, hogy a 18. hetire is oda menjek, majd a két továbbira.
Most 1 hónappal ezelőtt voltam ott a 2. babával a 12. heti uh-n, 1 órát tartott a vizsgálat, és a terhesgondozást végző orvos megerősítette, hogy olyan méréseket is végeztek, amire a kórházban nem lett volna lehetőség idő hiányában. Nekem ez nagyon megnyugtató. A szonográfus hölgy nagyon kedves, és a vizsgálat után a nőgyógyász orvos is ellenőrzi az eredményeket. A vizsgálatról lehet kérni cd-t, nyomtatott képet, de saját maguktól a legjobban sikerült színes fotókat (2-3 db) elküldik emailben. Maximálisan elégedett vagyok. Nincs fogadott orvosom, sztk-ba járok terhesgondozásra, ez az egyetlen "luxus", amihez ragaszkodom, mert tényleg megnyugtató az alaposságuk. Ha esetleg nem úgy fordul a baba, hogy meg tudják vizsgálni, akkor picit sétálni kell, majd visszamenni. Nem küldenek el fél eredményekkel.
A 12. és a 18. heti uh most már 19.000 Ft, az azt követőek pedig 9.000 Ft-ba kerülnek.
én az istenhegyi klinikán csináltattam, mert egy 12. heti sima uh-n kicsit megijesztettek, így elmentem az istenhegyire 12 és 18ra is, kaptam dvdt, meg fotókat, leletet, nagyon alaposan átnézték. Akik dokik ott vannak, kettőről is tudom, hogy nagyon profik a Lintner (magzati szívrendellenességekre specializálódott) és a Hajdú drnő meg genetikai rendellenességekben országszete elismert.
Nézd meg a honlapjukat, árat most nem tudok
Istenhegyin csináltattam én is, igen elégedett vagyok, csak nekik hiszek, egy kutyafuttában elvégzett sztk-s ultrahangnak nem, de még egy magánnak sem, aki 5 perc alatt megnézi a babát, nem mond el semmit, nem elég alapos.
Kb. 20-30 perc volt. Bátorfi doki nézte, ő is profi.
15 ezer, és adnak DVD-t, ultrahang képet és egy részletes leletet is.
Mindent részletesen megnéznek többször is, és megmérnek mindent pontosan, nagyon alaposak (orrcsont, szív üregei, szívbillentyűk, agykamrák, vesék, nyúlajak-farkastorok-gyanú, és persze a többit, amit már máshol is néznek: gerinc épsége, csontok, gyomor stb.).
Amúgy mindent részletesen elmagyarázott és lehet közben is kérdezni tőle bármit, szívesen válaszol, nagyon megnyugtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!