Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jártok szoliba? Igaz az, hogy...

Tittiritty kérdése:

Jártok szoliba? Igaz az, hogy mértékkel nem árthat?

Figyelt kérdés
Ma voltam szoliba. Mióta megtudtam, hogy babát várok (15+1 hét), nem mentem, de előtte rendszeresen jártam. Nekem nagyon hiányzik és a bőrömnek is. Kicsit utánanéztem és azt olvastam, hogy ha nem viszem túlzásba és jól esik, akkor nem árthat.
2009. jún. 14. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:

szia4 Én nem járok, de csak azért, mert télen sem jártam. Tavasszal akartam elkezdeni járni, de jan. végén metudtam, hogy babánk lesz és úgy voltam vele, ha eddig nem kezdtem el most már nem fogom.

Amúgy én is úgy tudom, hogy mértékkel nem árt!

2009. jún. 14. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én már a 36.hétben vagyok eddig nem mentem hát már akkor megvárom mig megszülök..:)
2009. jún. 14. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Én nem járok mert káros, ahogy a túlzásba vitt napozás is! Inkább vagyok egy kicsit fehér, mint bőrrákos legyek!
2009. jún. 14. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Jól hallottad, kis mértékben tényleg nem árt. Inkább többször menjél, kevesebb időkre. Én is voltam szoliba, mióta terhes vagyok.

11 hetes

2009. jún. 14. 15:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak 6 percre voltam és nem tervezem sűrűn. Azelőtt 15 percekre mentem. Annyira jól esett.
2009. jún. 14. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kötekedni akarok,DE olyan jó idő volt ma is miért nem ültél ki kicsit?Ha jobban utána mézel a napozás is árthat ha belegondolsz a csövekből milyen meleg jön és még a pocidhoz is közel van ,gondolom nem takartad le. Azért én nem kockáztatnák inkább kiülök a napra picit én attól is jól érzem magam ,a pocimat nem rakom ki erős napsütésnek!

inkább várd meg még megszülsz és akkor mehetsz szolizni az még a tejtermelésnek is jót tesz! Úgyis itt a nyár ,minek szolizni!

2009. jún. 14. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
En is ugy hallottam , hogy nem karos a szoli mertekkel a terhesseg alatt sem. En is jartam rendszeresen szoliba a terhessegem elött, de en megis ugy gondolom, hogy inkabb kibirom es kihagyom 9honapig.Ha megszületik a mano akkor elkezdem megint a szolizast. 30 hetes pocis
2009. jún. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!