Hasznalt valaki orrcseppeket rovidtavon amiket elvileg nem ajanlatosak kismamak reszere? Pl. Otrivint
Figyelt kérdés
31 hetes kismama vagyok es nagyon nathas voltam, nem tudtam lelegezni, a homeos cseppek es a draga tengervizet tartalmazo cseppek sem segitettek, kenytelen voltam par bnapig Otrivint hasznalni, csak igy tudtam lelegezni, kenyszer megoldas volt, mert azt rosszabbnak veltem ha nem tudok lelegezni.Par napig hasznaltam, legtobbszor csak napi 1x elalvas elott. tapasztalatok?2009. jún. 13. 14:57
1/2 anonim válasza:
szia! én az utolsó héten lettem irszonyúan beteg, a szülőszobán a dokim szaladt orrcseppért. előtte is használtam egyszer pár napig, nem is tudtam, hogy nem ajánlott. szerintem ha pár napig használod, akkor ha nagyn muszáj, nem okoz gondot.
a fiam most egészséges 8 hónapos :)
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt.megnyugtato.sajnos en sem tudtam hogy tilos terhesen Otrivint hasznalni, csak tapasztalatbol tudtam hogy ez az egyetlen orcsepp ami hasznal.amikor a gyogyszertarban rakerdeztem, rogton mondtak hogy nem ajanlatos hasznalni, ezert azota nem is hasznaltam, de remelem hogy az amit idaig hasznaltam nem artott a kislanyomnak, szerintem napi 1 csepp nem tesz semmi kart, amugyis mar eleg nagy es kevesbbe serulekeny, mint a pici magzatok.
2009. jún. 13. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!