Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valamelyik nap azt vettem...

Valamelyik nap azt vettem észre hogy a végbél nyilásom mellet egy dudor van!ez aranyér lehet?

Figyelt kérdés
nem is fáj,nem is viszket semmi!
2008. ápr. 14. 11:09
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és 25hetes kismama vagyok!
2008. ápr. 14. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
volt már nekem is.azt hittem aranyér de elmentem vele a bőrgyógyászhoz(nem volt kellemes mert feldugta az ujját a végbélbe)és mondta hogy nincs gond,fürdés után nyúljak hátra és tologassam befelé a kiugrott bőrt.tedd te is ezt.
2008. ápr. 14. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Énis érzek néha olyat, mintha valami ott kidudorodna, de tükörel megnézve mindig csak azt láttam, hogy nagyobb a bőrredő. Orvosnál nem voltam, nekem sem fáj, nem viszket, nem csíp, nem nől, nem okoz panaszt.

Szerintem amíg nem fáj, nem vérzik, nem nől és nem okoz kellemetlenséget, addig nem gond.

2008. ápr. 14. 11:36
 4/5 A kérdező kommentje:
jajj remélem igazatok van,köszi a válaszokat
2008. ápr. 14. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
de azért fűrdés után nyomkodjátok vissza!ez csak egy jó tanács.pár nap múlva visszaugrik a helyére de ehhezti is kelletek
2008. ápr. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!