Valamelyik nap azt vettem észre hogy a végbél nyilásom mellet egy dudor van!ez aranyér lehet?
Figyelt kérdés
nem is fáj,nem is viszket semmi!2008. ápr. 14. 11:09
1/5 A kérdező kommentje:
ja és 25hetes kismama vagyok!
2008. ápr. 14. 11:10
2/5 anonim válasza:
volt már nekem is.azt hittem aranyér de elmentem vele a bőrgyógyászhoz(nem volt kellemes mert feldugta az ujját a végbélbe)és mondta hogy nincs gond,fürdés után nyúljak hátra és tologassam befelé a kiugrott bőrt.tedd te is ezt.
3/5 anonim válasza:
Énis érzek néha olyat, mintha valami ott kidudorodna, de tükörel megnézve mindig csak azt láttam, hogy nagyobb a bőrredő. Orvosnál nem voltam, nekem sem fáj, nem viszket, nem csíp, nem nől, nem okoz panaszt.
Szerintem amíg nem fáj, nem vérzik, nem nől és nem okoz kellemetlenséget, addig nem gond.
4/5 A kérdező kommentje:
jajj remélem igazatok van,köszi a válaszokat
2008. ápr. 14. 11:39
5/5 anonim válasza:
de azért fűrdés után nyomkodjátok vissza!ez csak egy jó tanács.pár nap múlva visszaugrik a helyére de ehhezti is kelletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!