Szerintetek hányadik hét? Tippelős!
Első baba lesz egyedül lakik benn, kiíváncsi vagyok ki kb. hány hetesnek tart. Sokan nagynak tartják a pocim, bár erős testalaktú vagyok.
A válszokat előre is köszönöm!Szép napot Nektek
Mivel nemsokára megyek el így elárulom Nektek!
22 hetes vagyok és kisfiú lakik odabenn.
További szép estét Nektek!
A kismamáknak boldog babavárást!!:)
21 het kornyekere tippelek. Abbol kiindulva, hogy milyen magasnak latszik a pocakod a ruha at.
A tobbi nem fontos, a pocak merete rengeteg dologtol fugg, kis terhesnek is lehet nagy hasa, ha gyengebb a hasfala es a harmincas hetekben is lehet apro a pocak, ha eros a hasizom. De a meh magassagabol altalaban lehet azert kovetkeztetni.
Igen tudom, hogy alkati dolog is. Bár ha azt veszem magamhoz képest szerintem egészen jól állok.
Amugy a baba a terhességi korhoz mérten mindig egy héttel nagyobb. Lehet talán ez is befolyásolja a dolgot.
Neked is köszönöm a válaszod azért.:)
Utolso vagyok.
Most nezem, hogy elottem mar megadtad a megfejtest is, akkor direkt nem olvastam valaszokat, tippelosnel nem szoktam, mert ugy mar nem izgalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!