Hogyan kell szedni a Neo-Ferro-Folgammát?
3. HOGYAN KELL SZEDNI A NEO- FERRO- FOLGAMMA GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTÁT
Gyógyszerét kizárólag az orvos által előírt adagban és ideig alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Amennyiben a kezelőorvos másképpen nem rendeli, a készítmény szokásos adagja: napi 3x 1 vagy 2 gyomornedv-ellenálló tabletta. A tablettákat éhgyomorra, szétrágás nélkül, egészben kell lenyelni.
forrás:
csak így hallkan megkérdezném:
Csomagolás nélkül kaptad? Vagy olvasatlanul dobtad ki a papírját? Orvos nem mondta? Patikus nem írta rá? Valakitől kaptad, oszt gondoltad jó lesz neked szedni, az orvosod meg nem is tud róla??? Vagy mi az isten??????
A papírjában szépen le van írva, olvasd el.
Nekem napi 2X1-et mondott a doki, de csak reggel 1-et veszek be.
Éhgyomorra kell bevenni, és utána 2 órán át nem lehet tejterméket fogyasztani, illetve előtte 1 órával sem.
En is szedem es azt halottam hogy magneziummal egyutt nem lehet bevenni mert kozombositik egymas hatasat.
32 hetes kismama
Én 2x1 szedek,reggel és este.
29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!